Лъв – годишен хороскоп за 2016 година

декември 28 | ,

През новата 2016 всеки роден под знака на Лъв ще е готов за драстични промени в работната среда, за да постигне дългоочакваното кариерно развитие. Доверете се на близките си приятелите, те ще ви окажат помощ с безценни съвети и заедно с тях ще вземете най-добрите решения. Като цяло 2016 ще ви донесе само радост, но тя ще е в дребните и незначителните неща, внимавайте да не я пропуснете. Всичката тази динамика покрай вас ще ви накара да изпитате чувство на несигурност, но борбеността ви ще помогне да преодолеете с всяка пречка. В любовният живот на Лъвовете също няма да е „скучно”. Ревността ви може да накара любимия човек да се отдалечи от вас, бъдете внимателни.

Работа

Ако старата ви работа не ви удовлетворява, не ви носи радост и вършите всичко насила , през 2016 е момента да я смените. Започнете нещо ново, влезте в дълбокото, звездите ще с вас. Все пак изберете работна сфера, която ви допада и ви дава стимул за работа, а не отново досадното и сивото, което ви носи само нежелание и напрежение. Следвайте интуицията си, амбицирайте се и ще успеете. Новостите в работната среда ще ви накарат да изпитвате несигурност, конкуренцията ще е жестока, но ако обмисляте стъпките си внимателно таланта ви ще се забележи от вашите началници. Ако нямате късмет и не успеете да се докажете на първото работно място, не се тревожете, ще натрупате опит за напред. Най-лесно е да напуснете и да започнете наново, имате цяла година, за да откриете вашата професия. По пътя си ще срещнете много недробожелатели, пазете се от тях. Те ще се опитат да ви разсеят, концентрирайте се върху работата и нещата ще се подредят.

Финансово състояние

Макар, че вероятно ще сменяте работата си, докато откриете „точната” финансовото ви състояние ще е стабилно. На всяко едно работно място заплата ви ще е по-висока от предходното и бавно, но славно ще „качите“ стандарта си на живот. Е няма да спечелите милиони, но парите ще ви стигат за неща, които до не сте си и помисляли, че има шанс да си позволявате. Ще имате шанс да отделите и да помогнете малко на семейството (родителите си) и близки приятели,които имат спешна нужда. Ако ви се налага да сключвате делови сделки обмисляйте внимателно рисковете, заложете само на сигурно, за да не се „подхлъзнете” на късмета си. Ако предприемете ремонт на жилището си, опитайте да го направите сами, така ще спестите малко пари, а и ще докажете на близки и приятели колко креативни сте и какъв творчески потенциал имате.

Пътуване

През 2016 пътуванията в чужбина не са ви приоритет, но има вероятност да прекрачите границите на България. Ще наблегнете на почивките в България с близките ви приятели. Няма да се отдалечавате много от родния ви град, но ще бъдете възхитите, колко много забележителности и красиви кътчета има около него. Имате много енергия и любовта към приключенията ще ви влече, но ги загърбете поне тази година, за да си починете истински.

Здраве

Основен здравословен проблем ще имате с лимфните възли, затова проветрявайте често дома си. Има вероятност и краката ви да „пострадат”, пазете ги, не се преуморявайте. Вероятно е да бъдете засегнат от гъбична инфекция, така че носете удобни и обувки от естествена кожа. Не наблягайте на самолечението, преди да пиете лекарства вървете на преглед от специалист. Наблегнете на вегетарянството, защото има риск да качите нежелани килограми, които най-вероятно ще са следствие на слабата обмяна на веществата и задържането на течности.

Любов

Семейни проблеми няма да ви липсват, изслушвайте партньора си, комуникирайте често и нещата ще се нормализират. Вместо разногласия се стремете към хармония, за да запазите човека до себе си. Споделете проблемите си с сприятели, но не оставяйте на тях да взимат решения за любовния ви живот вместо вас. Началото на 2016 несемейните Лъвове не ще допускат до себе си половинка. Към средата на година ще се „яви“ човек, който желае да ви опознае по добре, дайте му шанс.

Спорт

Може да започнете с гимнастика, но без да се натоварвате изведнъж. Започнете с малко коремни преси, лицеви опори и други домашни упражнения. Не забравяйте, че тази година краката ви няма да в „идеално здраве”, наблягайте на упражнения за тях. Игрите с компания също ви влекът, защото не обичате скуката, така че може да заложите на баскетбол или тенис.

Източник: godishenhoroskop.net

One Response to Лъв – годишен хороскоп за 2016 година

  1. Ivanka Terziiska каза:

    da se nadqvam

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top