Козирог – годишен хороскоп за 2017 година

декември 30 | ,

Всичко ще ви тласка към професионално развитие. Използвайте максимално от цялата информация, която идва при вас от чужбина: ще се наложи да общувате с повече хора и да извлечете полза от контактите си.

През януари ще ви хрумнат нови, интересни планове, необичайни за вас. Февруари може да доведе до „зимна депресия“, но преживявайте драматично това: през март ще се почувствате прилив на енергия и безпрецедентна активност. През април до средата на юли работете ползотворно, едва след това се оттеглете в заслужена почивка. В края на август – началото на септември ще се наложи да впрегнете двойни усилия в работата, но това ще бъде в полза на награда, която ще получите по-късно. Ще усетите прилив на творчески идеи и енергия, използвайте ги пълноценно. През декември ще го ударите на празнични емоции.

Любовен хороскоп 2017 за Козирог

Силно емоционална за Козирозите година се очертава. Промените в личния живот, започнати отдавна, ще продължат. Много представители на знака ще бъдат изправени пред сериозен проблем в семейството. Може да имате неразбирателство с партньора и децата, но това са проблеми, които имат решения.

В такива ситуации, трябва да се помни, че успешният изход на първо място зависи от искреността и взаимното желание да съхраните връзката си. Не слушайте съветите на други хора, само сърцето ви знае как да намерите решение на тази ситуация. Ако подходите с мъдрост и честност през ноември и декември, личните отношения ще се нормализират.

За необвързаните или току-що разделени хора имаме интересна новина. Сега е моментът да видите с нови очи хора, които в действителност познавате отдавна. Съвсем естествено един неангажиращ флирт ще се превърне в дълбока, сериозна връзка. Така ще ви се пренаредят нещата, че през първия месец на есента ще се окаже медения ви месец.

Според любовния хороскоп за 2017 година на Козирозите, „другарчето“ им за медения месец може да се открие на 4-ти и 22-ти от всеки месец. Ще го познаете по инициалите – буквата „Д“ или „M“.

Бизнес хороскоп 2017 за Козирог

От самото начало на годината Козирозите ще са много активни в работата си. Ще се радваме да забележите как проектите, над които сте работили усърдно през изминалата година, са започнали да се изпълняват и да генерират приходи. Ще започнете да работите и върху нещо напълно ново. Чакайте положителни промени в професионалния си живот в близко бъдеще. Не се страхувайте, ще имате късмет, ще работите на максимални обороти, но резултатите ще са налице скоро.

Пролетта ще донесе и задължителната завист към просперитета ви. Не изпадайте в паника. Тези малки проблеми трябва да възприемете като един вид професионално признание. Дребните неуспехи и критики в крайна сметка ще ви доведат до още по-голям успех в бизнеса.

От лятото нататък – почти до следващата Нова година, ви чака здрава работа. Няма да можете да вдигнете поглед от непрекъснатите си задачи, но наградата ще придобие материална форма на прага на празниците.

Хороскоп здраве 2017 за Козирог

Здравето на Козирог през 2017 ще е за завиждане. Стабилен имунитет, който изглежда непробиваем за всякакъв тип вируси и активен живот – това е тайната! Пазете това богатство, въпреки хилядите неща, които изискват вниманието ви у дома, и на работа.

Продължавайте да спортувате активно, но стойте далеч от екстремните приключения, особено през лятото. Застрашени сте тогава от контузия, която рискува да обърка всички планове.

Не работете извънредно, уважавайте почивните дни и не прекалявайте по време на празниците, за да останете в тази блестяща форма.

 

 

Източник: horoskopi.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top