Козирог – годишен хороскоп за 2016 година

декември 28 | ,

Тази година ще е успешна за вас, ще имате много нови материални придобивки, на които ще се радвате. Все пак в главата ви се въртят толкова много идеи за нови неща, че една година няма да ви достигне да изпълните всичко. Вие имате качеството да управлявате и да бъдете лидери. Това ще пречи и помага в отношенията ви с партньора. Постигнете „златната среда”, като забравите за ината си. Здравето ви ще е сравнително добро, стига да намалите малко цигарите (ако пушете) и алкохола. Почивайте си повече, спете достатъчно и ще се разминете само с някоя друга настинка.

Работа

Още в самото начало ще пожънете успехи в работата. Организираността ви за извършване на дейностите ще ви помогне в това начинание. На пътя ви ще има пречки, но вие ще ги преодоляване, нищо че не сте планирали, точно как, защото са изникнали неочаквано. Ще бъдете доста ангажирани с работа, ще получавате много нови задачи. Добрата ви преценка ще ви бъде добър помощник в избора на правилните решения. Все пак не поемайте всичката работа, пресявайте най-важните сделки, заемайте се само тях, замислете се, че и вие имате нужда от почивка. Повишението ви е в „кърпа вързано”, а от и месечните финанси ще се покачат. Много е вероятно да получите и допълнително възнаграждение, бонус, награда за добре свършената работа. Ще имате много планове за бъдещето и до ноември месец ще успеете да реализирате почти всичко.

Финансова среда

В работата ще се доказвате все повече с всеки изминал месец, труда и отдадеността ще бъдат, както разбрахте оценени, така че ще се радвате на едни добри доходи, които ще се покачват по-малко всеки месец. С тези доходи можете да си закупите мечтаните мебели за дома, но не харчете всичко. Задължително трябва да си отделяте по някой друг лев. Вложете ги в банката, за да не се изкушавате да ги харчете. Ще имате тежката задача за делите имот с роднини. Въпреки възникналите спорове не прекъсвайте връзката си с тях. Направете всичко възможно да продадете имуществото и да си разделите парите. Така ще избегнете по-нататъшни главоболия покрай подялбата. Не се препоръчва тегленето на заеми, ще печелите достатъчно, но ако все пак ви се наложи, нека не е голям кредит, а нещо малко.

Пътуване

Козирози, вие обичате живота, но ходенето по купони, алкохола, недоспиването могат да ви изиграят лоша шега. Ще „нараните” здравето си. Не казваме, че не трябва да излизате и да се затворите в дома си, но се ограничете малко, излизайте не всяка седмица, прескочете някоя забава. Обичате и музиката и тази година се очертава посещение на много концерти на любимите ви звезди. Отпуската си може да прекарате извън граница. Вземете с вас ваши приятели, защото само така ще се чувствате наистина щастливи. Разбира уикендите може да заложите на почивка в планината, на някое китно и спокойно място, където наистина да си починете.

Здраве

По горе казахме, че трябва да намалите алкохола, цигарите и недоспиването. Колкото и енергична личност да сте, това ще окаже неблагоприятни последици върху вашето здраве. Все пак през първата половина на 2016 не се очакват тежки заболявания. Малко след средата на 2016 ще се разболеете от грип или настинка, но бързо ще я победите. Към края на година, обаче нещата ще се задълбочат. Грипа и настинките ще ви връхлитат един след друг. Задължителен е преглед от лекар, не се лекувайте сами и всичко ще премине. Поради голямото напрежение нервите ви ще са опънати. Заложете на йога или любимото ви хоби, за да се отпуснете и успокоите. Не е дошло време за лекарства, може да заложите на билкови чайове.

Спорт

Не започвайте с някакви тежки упражнения, заложете на разходките из природата. Прекрасната гледка, през всички сезони ще ви пленява и ще ви отпуска, а вие имате нужда от това, защото водите доста динамичен начин на живот. После можете да заложите на карането на колело. Това ще е полезно за белите ви дробове, ще ги заредите с кислород. Ако предпочитате пък може да опитате да се разсейвате и отпускате с футбол, волейбол или хандбал.

Любов

Семейните Козирози в началото на 2016 ще се чувстват сякаш за „приковани с окови” към брачния си партньор. Проблеми с любимия наистина ще имате и вие трябва да обмислите добре изходната ситуация. Бъдете внимателни, говорете, изслушвайте, бъдете търпеливи, толерантни и спокойни, не бързайте с решение за развод. Бъдете честни и към края на година, ако наистина връзката между двама ви е силна всичко ще е наред. Несемейните – разширете своя мироглед, любимия не е толкова близо до вас. Оглеждайки се хубаво ще срещнете човек, който не е „този от мечтите ви”, но ако дадете шанс може да имате успех и точно това да се окаже човека за вас.

Източник: godishenhoroskop.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top