Как всяка зодия се отнася към околните

август 20 | , , , ,

Характеристиките на зодиите определят ли тяхното отношение към другите? Взаимоотношенията между зодиите влияят ли се от техните зодиакални характеристики? Вижте тази класификация на зодиите според тяхното поведение към заобикалящите ги.

Овен – имат чувството за надмощие над околните. Понякога не се съобразяват с тяхното мнение и позиции и ги пренебрегват без скрупули. Налагат се на всеки без значение дали е близък или приятел.

Телец – настроени са приятелски, но когато някой им противоречи са готови на всичко за да се наложат. Не са злобни, но има моменти в които завистта надделява в тяхното държане. Може да се държат подигравателно към някой, който не им се нрави.

Близнаци – раздвоението е част от живота им. Могат да са мили с околните, но понякога може да са и твърде мнителни към тях. Непредсказуеми и с няколко личности не се знае какъв ход ще предприемат в следващия момент.

Рак – дипломатични са към околните, като винаги знаят как да подходят към всеки индивидуално. Стремят се към порядък и това ги прави доста организирани, което значи, че околните могат да разчитат на тях с подкрепата им.

Лъв – повелителното им държане е подплатено с много респект, който са постигнали през годините. Имат власт над всички околни, но това е защото го заслужават и не трябва да се счита за надменност.

Дева – сговорчиви са и доверчиви, което пък ги прави понякога лесна мишена за измамници и използвачи. Доверието което имат към всички околни е прекалено голямо и често им изиграва лоша шега.

Везни – за тази зодия може да се каже, че отношението към заобикалящите ги хора е на кантар. Сутрин може да са весели и приветливи към тях, докато на обед или вечер може да са коренно променени личности. Когато имат някаква финансова изгода са способни да са много приветливи и вежливи.

Скорпион – не се доверяват лесно и трудно може да се спечели доверието им. Сдържани са и докато не опознаят в детайли човека насреща трудно може да се каже, че контактите с тях са лесни и безпроблемни. Настроенията им са променливи и не се стараят да ги прикриват от околните.

Стрелец – „стрелят“ напосоки и винаги опипват почвата при нови запознанства. Манипулативноста в контактите с околните се оказва печеливша стратегия за тях и винаги се възползват когато могат. Способни са на добри дела и услуги, които ги величаят в очите на околните.

Козирог – някои от тях се нагаждат доста добре към условията на живота и хората около тях. Винаги могат да са инициативни във всички начинания, но не винаги го правят. Дружелюбни са и отзивчиви само когато искат.

Водолей – надменното им държане понякога дразни много хората около тях и те често не им го спестяват. При малко старание от тяхна страна може да постигнат голям напредък в социалната сфера и добрите приятелства.

Риби – понякога те са мълчаливи, но когато са въодушевени трудно може да им се затвори устата. Казват всичко което им е на сърцето и са открити с всички около тях. Може да са приятна компания, защото винаги се съобразяват с настроението на хората с които са в момента.

One Response to Как всяка зодия се отнася към околните

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top