Как целуват мъжете от 12-те зодии

декември 11 | , ,

Овен

Той атакува навсякъде. Затова, когато целува партньорката си, подхожда с агресия и тя остава без дъх. Подхождат му Стрелец, Лъв и Скорпион.

Телец

Подвластен е настроенията си. Когато е в добро разположение на духа, се държи любвеобилно, а когато е в лошо, се опитва да подчинява. Подхождат му Везни, Рак и Дева.

Близнаци

Мъжът от тази зодия е нежен и внимателен. Ароматът на целувките му се усеща дълго време. Подхождат му Водолей, Лъв и Везни.

Рак

Неговите целувки са дълги. Но те са такива само когато изпитва емоционална сигурност. Подхождат му Риба, Телец и Дева.

Лъв

Изтънчено и царствено той довежда своя „ловен” трофей до екстаз. Неговата любовна игра е изпълнена с драматизъм. подхождат му Водолей, Стрелец и Скорпион.

Дева

Моралните скруполи на мъжа от тази зодия са в излишък. Когато ги загърби, донася на любимата си незабравимо удоволствие. Подхождат му Козирог, Телец и Риба.

Везни

Целувките му са твърде разнообразни. Нито една от тях не е като предходната или следващата. Репертоарът му за доставяне на удоволствие е неизчерпаем. Подхождат му Близнаци, Телец и Лъв.

Скорпион

Той следва своя импулс и почти винаги успява да доведе партньорката си до екстаз. Подхождат му Телец, Овен и Риба.

Стрелец

Той е ловец и изпитва необходимост да властва и подчинява. В противен случай губи интерес. Обича екстравагантностите. Подхождат му Везни, Близнаци и Лъв.

Козирог

Посвещава се изцяло на партньора си. Склонен е да се жертва в негово име. Подхождат му Телец, Риба и Рак.

Водолей

Притежава богато въображение за тези неща. С удоволствие се впуска в авантюра. Подхождат му Близнаци, Телец и Овен.

Риба

Не обича да взема инициативата в свои ръце. Когато сърцето му е спечелено, става много романтичен. Подхождат му Козирог, Телец и Дева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top