Как очароваш мъжете, според зодията ти

май 5 | , ,

Някои дами отлично осъзнават колекцията си от качества, с която разполагат, и не се страхуват да я използват.

Други пък са по-несигурни и имат нужда от малко напътствия.

Вижте в нашата галерия коя черта от вашия характер привлича мъжете според зодията.

Всички имаме свой индивидуален подход, когато влизаме в ролята си на прелъстителки.

Но е всепризнат факт, че самоувереността е най-добрият аксесоар за всяка жена.

Овен

Той не робува на правилата, а ги създава.Околните са силно привлечени от ентусиазма и оптимизма, които излъчва постоянно.

Телец

Освен че са най-прекрасните приятели на света, Телците привличат с чувствената си натура. Въпреки че понякога прекаляват с ината си, те привличат с класата, която излъчват, и това, че са здраво стъпили на земята.

Близнаци

Близнаците непрекъснато са заети с нещо и не спират да правят планове за бъдещето.Тази зодия очарова с енергичността си и с нея никога не е скучно.

Рак

Тази зодия обича силно и е изключително лоялна към партньора си.Тези, които са обект на желание от рака, са най-големите късметлии на света!

Лъв

Всички искат Лъва в обкръжението си. Той е уверен, лоялен и щедър. Пленява със страстта и ентусиазма си, способен е да се справи с всичко.

Дева

Те са практични и държат всичко да бъде наред до най-малката подробност.Девата е реалист, който пленява с индивидуалността си.

Везни

Те изглеждат великолепно във всичко, което правят.Притежават отлични комуникативни умения и са много добри дипломати.

Скорпион

Те са пълна противоположност на везните.Интроверти по душа, те пленяват с лоялността си и са способни да изпитат дълбоки изпепеляващи чувства.

Стрелец

Стрелецът дава вид на апатичен и асоциален тип.Но веднъж щом го опознаете, ще се влюбите в приключенския му дух.

Козирог

Околните често мислят Козирога за надут и арогантен тип заради увереността, която излъчва.Когато той се влюби, е напълно отдаден на половинката си.

Водолей

Бунтарят на зодиака. Непрекъснато се впуска в търсене на вълнуващи нови предизвикателства. Хората бързо се влюбват в непокорния им дух.

Риби

Емоционални и чувствителни идеалисти. Хората се влюбват в дружелюбния им характер. Рибите не спират да търсят доброто у човека и именно това кара околните да ги обожават.

 

Източник: www.edna.bg

Коментарите не са разрешени

« »

Scroll to top