Как да свалим своя избраник ? /Везни, Скорпион, Стрелец/

януари 17 | , , , ,

Везни


ЗАБРАНИ:

Не нарушавайте чувството му за хармония. Не се дръжте вулгарно и предизвикателно. Не го наставлявайте и не се опитвайте да му се наложите по един или друг начин. Не приемайте покана на приятеля му за уикенда. Не разпространявайте клюки за вашата връзка и не споменавайте пред приятелката си,че изобщо не го бива в леглото. Даже и така да е. Не се записвайте на бейзбол. Не правете мускули по фитнес-залите. Не го третирайте като губещ и не му отнемайте напълно свободата. Не му правете сцени на ревност на обществени места. Не разхвърляйте жилището му и не се карайте постоянно с майка му!Не се месете в професионалната му дейност,защото е на мнение, че там той е най-добър!

ПРЕПОРЪКИ:

Обличайте се изискано и носете дрехи в пастелни цветове. Както и меки пухкави материи. Почитател е на кротката женственост, бъдете нежна и мила с него. Също лъчезарна и любвеобилна. Канете го да идва с вас,независимо къде отивате. Заедно с това продължете да флиртувате , дори и след като сте се опознали добре.  Правете му изненади-еротично бельо или нова прическа. Той обича промените и пътешествията.  Нежността е ключът към сърцето му!!!

НЕГОВАТА СЛАБОСТ:

Държащ на приятния характер и изискания стил,неговата слабост са жените с хармонична фигура и оригинално мислене! Но си пада и по спортен тип момичета с разрошена гъста коса и неизменна усмивка!

Скорпион


ЗАБРАНИ:

Скорпион е взривоопасен. Затова не започвайте спор с него.Способен да ви подлуди, той е в състояние да прибегне и до насилие. Изключително свободолюбив и горд, от друга страна, не му правете забележки, че флиртува с някоя разголена красавица, защото колкото и странно да ви звучи, той просто експериментира. Сигурно сте чули или прочели твърдението, че Скорпион се ражда с “Плейбой” в ръка. Независимо от това, не му отказвайте компанията си в труден момент. Всъщност никога не му я отказвайте. Не бъдете нетактична или груба, нито прекалено агресивна. Умерената доза от ваша страна е много важна, тъй като той изобщо не притежава чувството за умереност. Или поне така твърди.

ПРЕПОРЪКИ:

Усмихвайте се колкото се може по-често, без, разбира се,да се заливате от смях. Умереност,нали знаете! Златната среда ще е най-добрият ви авоар и източник на преимущество. Предизвиквайте любопитството му, но не и ревността му, защото тогава може да стане твърде опасно. Бъдете горда, но забравете за честолюбието си. Или поне пред него. Винаги пристъпвайте първа към заглаждане на поизтърканите ви взаимоотношения.Вашият девиз в случая би могъл да бъде:”Мека ръка в желязна ръкавица”.От друга страна,не забравяйте за секса. Иначе всички тези препоръки губят смисъл. Бъдете импулсивна и ненаситна за неговата любов или се откажете още сега от него. И…не се преструвайте, че не сте харесала онзи сладък брюнет от общото ви пътешествие до Венеция. Хахх, той много добре си спомня как сте го гледали.

НЕГОВАТА СЛАБОСТ:

Слабост на Скорпион са жените-котки – красиви, съблазнителни и изпълнени с лукавство създания, мечтаещи да бъдат опитомени от някой силен мъжкар!

Стрелец


ЗАБРАНИ:

Олицетворение на великодушието и щедростта,не отбягвайте пристъпа му на добро настроение. Това ужасно ще го разстрои. Не се цупете, когато се усмихва, и не се опитвайте да бъдете образцова домакиня, когато е обхванат от романтичен импулс. На него може да му хрумне всичко,и то съвсем неочаквано. Например някоя прекрасна сутрин да ви обяви,че заминавате на околосветско пътешествие с кораб през екватора. Не бързайте да му вдигате скандал или да разопаковате багажа. Ако сте толкова шокирана,просто го помолете за няколко минутки размисъл. Дотогава той със сигурност ще е променил решението си и вместо планираното пътешествие може би ще предпочете да отиде за риба с приятели. А това е далеч по-облекчаващо за вас,нали!?

ПРЕПОРЪКИ:

Сигурно би било облекчаващо да ви кажа,че той няма много лоши качества. Ако, разбира се, не намирате за лоши качества прибързаността, импулсивността, бъбривостта и преяждането със сладко. Всеки Стрелец обожава вкусотиите,затова се научете да приготвяте поне 2-3 десерта. Не е лошо да се запишете в някой готварски курс например. От друга страна, той обожава лъскавите коли и високите скорости. Шеметната бързина го настройва романтично и любвеобилно. Той непрекъснато се смее,затова бъдете весела и непринудена. И не му напомняйте за неприятни задължения точно в разгара на някое страхотно парти. Флиртуващ повече от любопитство, не прибързвайте с изводите и скандалите, ако го видите да се увърта около някоя красавица. Най-силният ви коз ще бъде гузната му съвест. Това е неговото слабо място.Но не вярвайте много-много на разкаянието му. По-добре дръжте юздите изкъсо, но не прекалено!

НЕГОВАТА СЛАБОСТ:

Неговата слабост са страхотните мадами,около които се въртят множество обожатели. Прекалено доверчив,той обикновено се влюбва от пръв поглед и търпи много разочарования в любовта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top