Как да свалим своя избраник ? /Овен, Телец, Близнаци/

януари 21 | , , , ,

Овен


ЗАБРАНИ:

Най-напред да започнем от това,което НЕ ТРЯБВА да правите,ако желаете да го спечелите…

Не носете крещящи цветове и прекалено къси поли. Провокирайте мозъка,а не сетивата му. Той и сам може да оцени останалото. Никога не го подценявайте. Не оспорвайте авторитета му на всеослушание.Ако можете го оставете той да направи първата крачка. Останете загадка за него колкото се може по-дълго. Не давайте вид на кариеристка и прекалено независима. Не го лъжете и не се дръжте вулгарно освен в леглото.Не го карайте да ревнува и не го оставяйте да скучае. Не се гримирайте крещящо и не флиртувайте с приятелите му. … Ами…горе-долу е това!

ПРЕПОРЪКИ:

Бъдете нежна,мила и добра.Усмихвайте се.Бъдете слънчева и жизнерадостна.Също и дискретна. Зашеметете го с нежност и страст. Бъдете секси. Грижете се за тялото,лицето и обноските си. Насърчавайте го и не пестете комплименти,похвали и чувства. Подкрепяйте го във всяко начинание.Бъдете дама,свежа и всеотдайна. Дръжте се подобаващо с приятелите му. Изисквайте и давайте вярност.

Неговата слабост:

Предпочитащ тъмнокосите и интелигентни жени,той се впечатлява от дългите коси,хубавото лице и сочните устни. Не понася сухарките, а приятните обноски са предимство.

Телец


ЗАБРАНИ:

Благороден и силен,не му повишавайте тон и не се дръжте вулгарно с него.Не обиждайте близките му или неговите приятели.Не давайте вид на вятърничава или прахосница.Както и на прекалено атрактивна или флиртаджийка. От друга страна,не преставайте да се грижите за външния си вид. Не го лъжете и не казвайте,че реномето ви не ви интересува или че мнението на хората не ви касае.Не бъдете бунтарка или прекалено настъпателна и не го притискайте. Не навлизайте в крайности. Не бъдете надута или опърничава.Не правете скандали и не изпадайте в истерия без видима причина!

ПРЕПОРЪКИ:

Бъдете мила и отстъпчива. Обяснете му колко голяма е потребността ви да обичате.Отбележете,че уважавате семейството си и спестете някакви пари,с които да си послужи в случай на нужда. Бъдете секси,но не прекалявайте,защото той е малко старомоден. Заедно с това се дръжте подобаващо в компанията на приятелите му или на друго обществено място. Хвалете ястията на майка му и от време на време се превъплъщавайте в образа на Червената шапчица,която преминава през опасна местност. Заедно с това му покажете,че е страхотен,и му вдъхнете увереност. Опитвайте се да бъдете в крачка с мислите му. Съчувствайте му!

НЕГОВАТА СЛАБОСТ:

Без да е особено взискателен към външния вид, той си пада по жени с дълги, лъскави коси,най-често брюнетки,облечени изискано и с вкус. Като в предпочитанията си обикновено се влияе от мнението на майка си!

Близнаци


ЗАБРАНИ:

Свободолюбив по дух,не го ревнувайте прекалено силно. Не бъдете властна и не се опитвайте непременно да се наложите.Не му поставяйте забрани и ограничения. Не го огорчавайте. Не изпадайте в истерия и не му повишавайте тон. Не бъдете дребнава и не му напомняйте за моментите,когато е бил несправедлив към вас. Заедно с това не му дръжте сметка за времето,защото е разсеян и понякога губи представа за него. Имащ нужда от непрекъсната смяна на обстановката,не му отказвайте пътешествие или излет.Не го дразнете,особено когато е в лошо настроение. Не изоставяйте грижите за фигурата си и не се дръжте грубо с познатите му!

ПРЕПОРЪКИ:

Бъдете нежна и ефирна и му дайте свободата да ходи , където поиска. Той ще се върне при вас.Опитвайте се да поддържате разговора винаги когато отвори някоя тема.Обсъждайте заедно проблемите му. Осигурявайте му уютна и приятна атмосфера.Бъдете усмихната и ведра. Освен това не обръщайте прекалено внимание на мнението на хората за него. Той е смел и без предразсъдъци. Бъдете и вие волна и свободна. Изненадвайте го. Той обича изненадите. Организирайте партита и далечни пътувания. Бъдете ентусиазирана. Бъдете като него-едно неспиращо играта си дете!

НЕГОВАТА СЛАБОСТ:

Харесващ високите и симпатични жени, особено впечатление му правят дългокраките красавици и представителките на нежния пол,които имат оригинално мислене. Обичащ да бъде провокиран, той си пада по жените хамелеон, които остават вечна загадка за мъжа до себе си!

One Response to Как да свалим своя избраник ? /Овен, Телец, Близнаци/

  1. Mariqn Stevanov Gospodinov каза:

    tocno taka no zavisi dali vsqka znaee tezi podrobnosti za teb za6tooto ti si po promenliv i ot prognozata za vremeto

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top