Как да се държим по време на среща?

май 25 | , , , ,

С различните зодии различно разбира се. Ето някои съвети как да подхождате към различните зодиакални знаци.

Овен
Гарантирано е, че той ще ви заведе в зоопарк, или ще ви покани в шикозен ресторант, където ще смята че именно си искала да отидеш. Той ще е потресен ако говориш за нещо различно от храна. Ако наистина ви харесва ще ви отведе в постелите си, а на сутринта ще ви направи предложение.

Лъв
Първото виждане с представител на подобна зодия ще ви остави изключително приятно впечатление. Лъвът разказва за себе си само интересни истории. Тези разкази ще ви се струват интересни дори при втора среща, когато ще ги чуете отново. Сексът е отличен начин да се накара лъвът да замълчи. Ако издържите и втората среща най-вероятно ще се влюбите в лъва и живота ви без него ще е труден. Ако има тръпка при третата среща давайте смело скачайте…

Стрелец
В стремежа си да ви отведе в постелите си, стрелецът няма да се свиди да прахосва пари по време на първата среща. Не се учудвайте обаче, ако по време на вечерята в шикозен ресторант се появят данъчни и ви изземат храната заради непогасени дългове на този който ви е поканил.

Телец
По-добре би било да не ходите никога на първа среща с телец. А ако нямате друг изход обаче приемете ролята на героиня която пази крепостта. За секс с представителите на тази зодия се съгласявайте едва след месец, не по-малко. Може би тогава телецът ще оцени своята победа. Внимавайте, телецът не дели храна. Дори не си мислете да се присегнете към неговото блюдо, колкото и да ви изкушава. Иначе това може да ви е последната среща.

Дева
Ако накрая се пристраши да ви покани на среща, ще ви заведе на някакво странно място, или ще ви предложи развлечение, за което никога не сте се сещали, че би ви харесало. Сексът при представителите на тази зодия също е много странен. Но както се казва „пътници има за всеки влак“.

Козирог
Първата среща представителите на тази зодия ползват, за да преценят дали си струва инвестицията във вас. Може да се каже, че първата среща доста напомня на интервю за работа, при което вие сте в ролята на кандидата. При представителите на тази зодия всичко е по план, дори секса.

Близнаци
Радвайте се по времето на първата ви среща. Близнакът ще е много внимателен към вас. Кога да правите секс? Възможно най-скоро. Нима често ви се случва да правите групов секс. А в секса с близнаци вземат участие всичките му личности.

Везни
Първата среща с представителите на тази зодия като правило протича чудесно. Той ще ви заведе в шикозно и модно заведение, където разговорът ви ще върви по вода. Той ще прави щедри жестове, защото знае, че така правят истинските мъже. Възможно е обаче всичко да се провали при въпроса „Кога ще ми звъннеш?“.

Водолей
Първата ви среща няма да е такава в обичайния смисъл на думата. По-скоро си го заинтригувала като личност и затова те е поканил. Чак след няколко срещи водолея ще се сети, че срещу него стои дама. Тук е момента да започнете да го обработвате. Когато стане въпрос за секс възползвайте се. В противен случай ако се стигне до там той да поеме инициативата ще започне да изпитва вина, че се е възползвал от вас и може да ви зареже.

Рак
Той ще ви покани на обяд и ще ви помоли да приготвите всичко сама. Не бързайте със секса. Изчакайте първо да ви се обясни във вечна любов. Не се учудвайте, ако на следващия ден се откаже от думите си.

Скорпион
Скорпионът веднага ще ви очарова. След първата ви среща той ще знае за вас всичко, което му е нужно. Към спалнята ще ви отведе, тогава когато той реши. Най-често това се случва след първата среща с представителите на тази зодия.

Риби
Ако на първата си среща искате да сте в приличен ресторант, изберете го сами. В противен случай ще трябва да вървите километри, преди да откриете „уютното ресторантче“, където е бил много пъти, но е забравил пътя натам. Кога можете да очаквате секс на първа среща? Когато е пиян, или когато го е зарязала бившата му приятелка.

3 Responses to Как да се държим по време на среща?

  1. Интересно четиво. Задължително отива в буукмарковете 🙂

  2. интересно и вярно

  3. Ivanka Dimitrova каза:

    страхотен хороскоп

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top