Къде грешат мъжете?

октомври 22 | , , ,

Щом малко опознаете един Овен, ще разберете, че той съвсем не е така силен, твърдоглав, лоялен, динамичен и безстрашен, както го описват. Мъжът Овен е фатален баща, завистлив, безкрайно склонен към конкуренция и жесток. Ако сте жена и искате да се сгодите с Овен, по-полезно ще е да изучите “Наръчника на добрата бавачка”, отколкото “Кама Сутра”.


Телците са най-конвенционалните и най-скучните хора от целия зодиак. Тайно завиждат на личностите, които водят зрелищен живот, техни идоли са поквареният Скорпион, престъпните Близнаци и Козирозите, светски хора и сноби. Ако пет минути след като се запознаете с един мъж, ви се стори, че той е един от най-големите досадници в историята, сигурно е, че е Телец. Сексуалните под¬визи на мъжа Телец могат да траят само пет секунди, след което той се превръща в дърво.

Близнаците съвсем не са многостранно развити личности, ловки, съобра¬зителни и очарователни. Близнаците са истински престъпници, които могат да продават дефектно оръжие на враждуващи групировки, да пречистват парите на мафията и да се возят без билет в автобуса, правейки се на деца в предучилищна възраст. Колкото до секса, трябва да го кажем с цялата жестокост: мнозина от тях са импотентни.

Раците не могат да бъдат блестящи в обществото, те са егоцентрици, самосъстрадателни и опасни поради бързата смяна на настроенията. Мъжете са ужасно малодушни. Иначе могат да бъдат пламенни любовници, но и кръгли нули. Понякога мъжът, който само преди минута е приличал на пъргава маймуна, люлееща се в джунглата на физическата интимност, изведнъж изоставя изнена¬даната си партньорка, за да отиде да види колата си.

Лъв – отговорен, щедър, но е и най-омразното, най-властното, най-безчувственото и най-надменното същество. Потискащи, тщеславни, алчни. Един космически принцип гласи, че Лъвът може да се влюби само в друг Лъв и този друг Лъв е самият той. Ако има нещо по-лошо от богатия Лъв, това е бедният Лъв. Това патетично същество сякаш казва: “Искам, а не мога.”. То е материалист, но няма с какво да се нахрани.

Дева – те са безкритични, свръхкритични или хипохондрици, често са обхванати от фикс-идеи относно личното си удобство и имат намерение да преживеят Третата световна война. Една анкета разкри, че много висок процент Деви имат противоядрено скривалище или си го строят.

Везни – родените под този знак имат проверената способност да лъжат и ласкаят. Мъжът е неспособен да реши в кой точно момент трябва да прегърне девойката и макар привидно да показва жар и сексуален опит, в часа на истината нещата се обръщат.

Скорпионът жадува за власт, за да задоволи странните си страсти. Известно е, че повечето от президентите на Съединените Щати са били Скорпиони, макар и да е успокояващ фактът, че мнозина от тях са били убити по време на мандата си (по-малко успокояващ е фактът, че убийците също са били Скорпиони).

Стрелец – те са недодялани, груби и напълно им липсва такт. Могат да настъ¬пят човек по пръстите и да ви потупат по рамото, когато носите поднос със стък¬лени чаши. Повечето от же¬ните, които са имали работа с този знак, ще ви кажат, че не се отличава с особени умения в секса.

Козирог – ако някой път се почувствате на една крачка от ръба на пропастта, не търсете приятеля си Козирог до себе си, а зад себе си. Мъжете окачват фалшиви дипломи по стените на кабинета си, мамят, когато играят, и използват перуки, ако оплешивяват. Козирогът рядко изпитва истинска обич към някого и ако спи с вас, то е за да ви измъкне пари, престиж, издигане, представяне на най-добрия ви приятел или екскурзия до хубав курорт. Жените, омъжени за Козирози, са сигурни, че техните съпрузи ще се отнесат романтично към тях само един път в годината: в деня на годишнината от сватбата. Поради непоправимия си кариеризъм Козирогът подражава на известни личности.

Водолей – родените под този знак винаги търсят алтернативни начини на живот, защото не обичат да приличат на другите. Хипитата и любителите на летящите чинии почти винаги са под знака на Водолея, както и жените, които искат да бъдат самотни майки. Девойките, които започват сексуалния си живот с Водолей, се събуждат на другия ден, без да знаят дали не са още девици, защото са очаквали нещо повече от нощта.

Риби – плахи, слаби, те са незабележими. Където и да се намират Рибите, обик¬новено никой не ги забелязва. Мъжете от този знак са зиморничави и в леглото се държат като монаси.

2 Responses to Къде грешат мъжете?

  1. Mihail Sabev каза:

    много ми хареса тази статия. голем смех падна

  2. Много вярно за зодия Риби.Слабиса като любовници и са слабохарактерни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top