Дева – годишен хороскоп за 2017 година

декември 30 | ,

Направете анализ на грешките и правилните решения. Това ще ви помогне да изградите стабилна основа за следващата година, която, както изглежда, ще бъде достатъчно добра за вас. Ще станете по-общителни, което ще подобри отношенията с висшестоящите, колеги и близки.

Вашите бизнес умения като, например, точност, постоянство, упорита работа ще бъдат най-после оценени.

Моментът за напредък в кариерата е средата и втората половина на януари. През февруари не е необходимо да се натягате: трябва да бъде спокоен месец, през който да акцентирате върху отношенията с партньора и колеги.

От края на май и до началото на август ще започне невероятно успешната серия: ще растете духовно, ще разширите кръгът от приятели, ще получите благини в бизнеса, ще бъде много активни. От септември намалете темпа на живот: Не се опитвайте да взимате важни решения, не вдигайте излишен шум около себе си. В спорни моменти, мислете за нещата си тихо и самостоятелно. През този период, бъдете внимателни в отношенията си с властите.

В края на септември, ще изпитате безпрецедентна вълна от енергия и крепко здраве. Може да реализирате най-невероятните идеи и планове. Нивото на вашия опит и умения ще се увеличи значително. През втората половина на месец ноември, бъдете внимателни по отношение на комуникацията.

Любовен хороскоп 2017 за Дева

Тази година личните отношения ще се развият достатъчно гладко. Повечето от проблемите се очакват през януари и април – в периода, когато може да усетите охлаждане на чувствата във връзката си. Това е особено важно за тези, които редовно смесват личните отношения, бизнеса и парите. За семейните 2017 г. им готви тест – проблеми с децата от финансово естество. Някои ще поиска да закупят имот, може би в друг град или дори държава. До лятото, ще бъдат разрешени всички тези възможности.

През втората половина на 2017 г. Девата може да има неприятности с роднини. Може те да са причината, а може просто да се нуждаят от силното ви рамо.

Юпитер и Уран обещават голям брой любовни авантюри, включващ и неочакван избор на сърцето.

Кротката, семейна Дева може да попадне в плен на емоция и страст, благодарение на палавника Марс. Някой специален ще се появи в живота ви. Нищо чудно и да е човек от миналото. Трябва да се мисли внимателно, защото той ще накара сърцето ви да бие по-бързо, но и може да е сериозен риск за целостта му.

През април ще се изненадате от себе си, но това ще ви посочи пътя към щастието. Стари рани ще зараснат през септември, с появата на нови отношения. Въпреки факта, че приятелите ще бъдат изненадани от избора ви, всичко ще е наред.

Деви ще познаете новата страст в живота си, ако я срещнете на 8-ми и 26-ти от всеки месец. Обърнете внимание на тези, чиито имена започват с „X“ и „H“.

Бизнес хороскоп 2017 за Дева

Годината ще започне с големи предизвикателства на работа. Ще се сблъскате с его, трудни задачи и високи изисквания. Ако продължите линията на постоянство и усърдие в работата всичко ще се реши като с магическа пръчка през пролетта. Като дойде лятото ще бъдете от изключителна важност за решението на всеки проблем в работата, а до края на годината ще бъдете възнаградени за усилията.

Хороскоп за здраве 2017 за Дева

Ако не залитате по гастрономическите удоволствия, тази година за Девите ще е безценна по отношение на здравето. Няма дори да изпитате обичайните за вас неразположения при всяка смяна на сезона.

Единственото ви слабо място през 2017-та, Деви, са нервите – пестете ги, гледайте отгоре на всеки проблеми и не се дразнете на дреболии. Безценни сте и на работа, и у дома. Вие сте богатство, което никой не може да си позволи да губи!

 

Източник: horoskopi.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top