Дева – годишен хороскоп за 2016 година

декември 28 | ,

Макар да по природа хората с тази зодия да са скромни и плахи, тази година е време да станете решителни и да отстоявате мнението, за да постигнете дългоочакваните цели, които сте си поставили. Мили Деви не избягвайте контактите с хора, които са по-нагоре на в йерархията от вас. Говорете с вашите шефове, защото само така ще можете да отключите вратите към повишението си. Няма от какво да се тревожите, здравето ви през 2016 ще е добро в любовта ще ви върви, така че е време да поемете малко повече рискове и да се качите едно стъпало нагоре.

Работа

Казахме, че Девите са скромни и притеснителни. Успехите, които ще постигнат в работата няма да са случайни. Те ще са дължат на дългогодишен труд, вложени усилия и коректност към работодателя. Не допускайте завистливи колеги да ви „подлеят вода” и ще жънете успехи в кариерата. Повишението ви в работата ще изисква от вас още повече отговорности, с които можете да се справите. Продължавайте да се стремите към върха и всичко ще бъде наред. Давайте нови идеи за подобряване на работната среда, те ще бъдат разгледани и повече ще бъдат успешно приложени. Ще си създадете нови приятелства сред колегите, защото като техен ръководител ще ги изслушвате и ще се опитвате всячески да защитавате позициите им, без да се натрапвате на по висше стоящите. Ръководството ще се гордее с вас и ще бъдете щедро възнаградени за положения труд. Звездите ще са благосклонни към вас през 2016 и ще ви „подкрепят”, ако решите да създадете свой собствен бизнес. Обмислете добре преди да предприемете първите крачки.

Финансово състояние

Е след всичките ви успехи в кариерата, няма начин да не се повиши и заплатата ви. Банковата ви сметка ще е пълна, но използвайте парите си разумно, макар вие да знаете това, защото сте доста пресметливи. Ще имате достатъчно, з ада живеете добре, така че не взимайте заеми от банки или приятели.

Здраве

Е болежки ще имате, но те няма да са сериозни. Стреса, напрежението и пренатоварването на работното място ще ви се отрази. Организма ви ще има нужда от почивка, подарете му я. Обърнете се към народната медицина, не залагайте веднага на хапчетата. Състоянието ви не е толкова тежко, просто имате нужда да се отпуснете и изпиете някой друг билков чай за връщане на тонуса и енергията. Направете малки промени в менюто си, като включите повече риба, плодове, фибри, зеленчуци, чесън и други, защото има опасност да вдигнете нивата на лошия холестерол. Може да имате проблеми с бъбреците или пикочната система, така че си правете профилактични прегледи редовно.

Пътуване

През 2016 ще отлагате пътуванията, защото в ума ви ще има само задължения и задачи, които трябва да свършите. Не е нужно да пътувате, но си отделете време за почивка, защото иначе ще се поболеете от стреса, който натрупвате ежедневно. Може да се занимавате в градина или домашните цветя. Това ви доставя удоволствие, така че е удачен метод за „избавяне” от мисълта за работа. Защо пък и да не спортувате. Какъвто и спорт да изберете ще се чувствате прекрасно, опитайте. Знаем, че обичате да планирате всичко предварително, но ако тръгнете да пътувате с любимите си хора не се „заглеждайте” много в детайлите, защото ще провалите почивката си.

Любов

Брак без проблеми няма, и вие ще имате спречкване с половинката, но то няма да е толкова сериозно, че да стигне до раздяла. Обичате да споделяте проблемите си, но винаги се притеснявате да не останете неразбрани. Не забравяйте, че вие живеете с този човек и на него може да имате доверие. Девите, които са необвързани ще се опитат да впечатлят човек от противоположния пол. Това обаче няма да е никак лесна задача. Може би ще останете неразбрани, но не трябва да се отчайвате. Вдигнете гордо глава и продължете напред.

Спорт

Тези от Девите, които ще направят първите стъпки в спорта е най-добре да започнат с комбиниран фитнес уред, който да ползват у дома. Ако „ви стиска” се запишете на курс по танци. Там ще срещнете нови хора и ще завържете приятелства, а защо не и да намерите любовта. Ако пък вече сте направили първите стъпки в спорта и търсите нещо нова, може да опитате с езда или скално катерене. Това ще ви зареди и адреналина ви ще покачи.

Източник: godishenhoroskop.net

One Response to Дева – годишен хороскоп за 2016 година

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top