Близнаци – годишен хороскоп за 2017 година

декември 30 | ,

Той ще донесе много положителни преживявания и успешни проекти, както и ще преодолеят проблеми, останали от миналата година. През февруари, ще се почувствате прилив на жизненост и значително да разширите социалните си познанства.

Все пак не стигайте с тази увереност твърде далеч: Премислете внимателно всички важни решения и не разчитайте само на интуиция.

Април ще позволи да се разкрие творческата страна на вашия характер, както и някои нови, непознати за вас, качества. Използвайте първата седмица на май, за да завършите всички започнати дела и започнете да изплащате натрупалите се сметки. От края на май до началото на август започва продуктивен и благоприятен период, който ще ви донесе огромни ползи. Ето защо в този момент работете усилено и мислете за останалото – почивката и забавленията в края на август – септември.

Ако планирате ваканцията добре ви чакат романтични приключения и незабравими впечатления. В края на септември отново активно застанете на поста си: вие ще се справите успешно с текущите въпроси и ви чака обещаващо бъдеще. Тази натоварена година ще бъде под знака на главозамайващия успех и напредък в кариерата. Не се притеснявайте, ако финансовата наградата не е толкова голяма, колкото може да се очаква – Вашата работа се компенсира с нещо по-ценно.

Любовен хороскоп 2017 за Близнаци

Венера е във вашия знак, той обещава година, изпълнена с любов, по време, на която е възможно изпълнението на най-лудите и тайни желания. Под влиянието на Марс приятелството лесно може да се превърне в любов. Сливането на Венера и Марс превръща месец април в най-важния месец за годината.

Бъдете внимателни, през октомври, можете да започнете да давате необичайни обещания.

Любовният хороскоп на Близнаци за 2017 обръща внимание на свободните, че тяхната съдба може да ги намери на 11 или 29-ти от всеки месец – особено, ако името на лицето започва с „К“ или „Т“.

За останалите – обвързаните, предстои много важна задача: да заздравят връзката си като поработят върху отношенията

Бизнес хороскоп 2017 за Близнаци

През цялата година, във всичките си дейности няма да сте без късмет. Още в началото на пролетта перспективни проекти, интересни възможности и предложения, нови идеи и възможности – всичко това ще се изсипе върху ви като от небето. Вашата задача в този момент е проста – да се приемат тези щедри подаръци и да използва всяка възможност, за да се постигне успех. Особено успешно ще се осъществят творчески проекти. Не се страхувайте да предприемете промяна на местоработата, ако е планирано от дълго време. Това дава шанс за бързо израстване в кариерата.

Хороскоп за здраве 2017 за Близнаци

Ще се чувствате така добре, че няма да усетите как залитате в храната. Контролирайте апетита си и ще се радвате на крепко здраве през цялата година. Единственото, което хороскопът съветва е да бъдете внимателни по отношение на черния дроб и бъбреците. Дори ако не сте имали проблеми с тях, не пропускайте контролни прегледи и подходяща превенция. Ако сте умерени и предпазливи, ви чака честита и здрава година!

 

 

Източник: horoskopi.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top