Близнаци – годишен хороскоп за 2016 година

декември 28 | ,

2016 е година, през която трябва да се отдадете изцяло на сключването на търговски сделки. В работен план ще имате успех. Любовта няма да е на пиедестал, но все пак и там няма да ви липсва романтика. Сериозни здравословни проблеми не ви очакват, само леки неразположения. Какво повече може да иска човек.

Работа

Близнаците са много амбициозни хора, стремят съм към върха и тази година късмета ще им се усмихне, защото ще постигнат уникални резултати на работното си място. Не си мислете, обаче че ще постигнете целта си много лесно, хората които са близо до вас ви се усмихват, но тайно ви завиждат и ще се опитат да ви „спънат, докато изкачвате стълбичката към върха”, така че бъдете предпазливи. Вземете ли правилните решения, сключите ли точните сделки ще получите солидно възнаграждение за добре свършената работа. Поради солидните доходи, които ще получите Вие ще сте раздвоени от мисълта за ваш собствен бизнес или да заложите на сигурно и да останете на работното си място. Преди да предприемете важната крачка помислете добре, разпределете плюсовете и минусите на двете крайности, проучете пазара и чак тогава вземете окончателно решение. Последните три месеца от 2016 ще протекат много по-спокойно в кариерата.

Финансово състояние

Поради възходите в работата финансите, които ще получавате ще ви „презадоволяват”. Това не звучи никак зле, но бъдете разумни с харченето, оставяйте си по малко всеки месец за черни дни. Може да си направите влог в банката, това е най-сигурното решение.

Пътуване

Както вече казахме финанси няма да ви липсват. Сега е момента да пътувате в чужбина и да опознаете прекрасните кътчета на света. Близнаците обичат да пътуват и сега, когато ще сте финансово стабилни е време да посетите любимите си дестинации. Не ходете сами или с голяма и шумна компания. Вземете с вас партньора ви, защото така ще укрепите връзката си с любимия човек. Не залайте и само на пътуванията в чужбина, в България също има много прекрасни места, които ще ви заредят с положителна енергия и ще можете наистина да си починете от стреса и напрежението, които сте натрупали покрай работата.

Здраве

Сериозни здравословни проблеми през 2016 за Близнаците не се очертават. Най-често ще изпитват неразположение в стомаха, главната причина за което е напрежението и стреса на работното място. Има вероятност да ви налегне лека депресия, която ще преборите, когато се срещнете и отделите малко време на вашето любящо семейство. Близнаците винаги си похапват каквото им се преяде, те трудно спазват диета, но е добре да ограничите поне малко нездравословните храни, ако желаете да се предпазите от проблеми с храносмилането и напълняване. Яжте повече пресни плодчета и зеленчуци, за да подсилване на имунитета, за да се защитите от настинки, защото тази година сте „предразположени” към тях. Още при първите симптоми потърсете лекарска помощ, за да избегнете усложнения.

Спорт

Разхождайте се поне 30 минути всеки ден, като е най-добре това да става извън града, на чист въздух, за да се „прочистят” дробовете ви. Плуването е един спорт, точно като за вас. В началото плувайте само по час на седмица, а после можете да ходите всеки ден, ще видите че ще ви е приятно и ще ви отпусне. При желание може да наблегнете и на гимнастиката. Гребането и сковете с парашут също ще ви донесат допълнителен адреналин.

Любов

Искреността е ключовата дума за семейните Близнаци. Бъдете честни с половинката си, ако искате в семейството да има разбирателство. Кариерните ви успехи ще оставят на заден план семейството. Избегнете конфликтите, чрез приятни разходки, пикници сред природата и други дребни жестове към половинката ви. Близнаците, които нямат брак ще искат още свобода от партньора си. Ако наистина искате да се обвържете сериозно с този човек бъдете искрени, споделете чувствата си и му дайте свободата, от която се нуждае.

Източник: godishenhoroskop.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top