3-те изненадващи съвместимости в зодиите

април 6 |

Овен и Телец
Бурна любов, несъмнено! Но не и невъзможно. Особено добра комбинация може да се получи, ако мъжът е Овен, а жената е Телецът. Това са две много инатливи зодии, както добре знаем всички. Но понякога те могат заедно да се заинатят срещу целия свят и да докажат, че са над предразсъдъците и да създадат здраво и щастливо семейство. Първите 3 години от връзката им са едно голямо напасване на характерите, които често прераства в спорове и неразбирателства. Но страстта е толкова силна, че сякаш надделява над всичко и всички. Любовта им не прилича на никоя друга, която са изпитвали досега. Важно е тези две зодии да се срещнат на по-късен етап от живота, когато са овладели емоциите си и не реагират толкова първично. Така намират общ език и обща цел, с която вървят заедно напред и доказват на всички, че са един за друг.

Близнаци и Риби
Суетни и доста кокетни зодии. Няма как да скрием, че в тяхната любов присъства голяма доза ревност, която всъщност е отровата във връзката им. И двете зодии държат както на своя външен вид, така и на външния вид на партньора си. Сигурни са, че ако изглеждат добре, ще задържат по-дълго половинката си до себе си. С възрастта и двете зодии осъзнават, че са влюбени в другия заради много по-големи причини. Точно тогава идва преломния момент, в който осъзнават, че ревността трови връзката им без причина. Тогава осъзнават и че истински се обичат заради всички качества, които са открили един в друг. И от този момент нататък започва истинската им зряла връзка. Минат ли този критичен период, Близнаците и Рибите спокойно могат да се запътят към олтара и да създадат семейство заедно.

Скорпион и Козирог
Звучи ви опасна комбинация, нали? Всъщност сред тези две зодии има много щастливи връзки, които не завършват с пълен провал. Ключът към щастието на тази зодиакална комбинация са компромисите. Козирозите се учат доста по-дълго на това да отстъпват и да бъдат над нещата, но Скорпионите им помагат със своята натрупана мъдрост и опит. Вярвате или не, тези две зодии са много добър екип. Те имат склонността да анализират всяка ситуация и да водят дълги разговори, където емоцията отсъства, за да могат да видят къде бъркат и какво да поправят. И двете зодии имат за цел да създадат семейство, да изградят добър дом и да имат достатъчно големи доходи, за да живеят нормално. За това често са адски отговорни към работата си и това ги сплотява.

Източник: actualno.com

Коментарите не са разрешени

« »

Scroll to top