10 причини защо хората от зодия Овен са най-добрите партньори и приятели

януари 10 | , ,

Всяка зодия си има свои собствени характеристики, поради които се откроява като най-добра в някои области, но има и своите недостатъци.

Според някои изследвания е отбелязано, че хората, родени под знака на Овена са най-добрите партньори или приятели заради тези 10 причини:

1. Те ​​са авантюристи

Ако не знаете какво да правите по време на уикенд само се обадете на овена и той ще ви предложи нещо ново, откачено и приключенско. Овните и приключенията винаги вървят в пакет, те са способни и обикновения семеен обяд да превърнат в нещо забавно. Въпреки че добрата им черта може да се счита за много забавна, с течение на времето може да стане и вредна за здравето. Всъщност, те са винаги нащрек за вълнение и приключение, което с течение на времето влиза във всички аспекти на живота и създава огромен натиск.

2. Излъчват положителна енергия

Овните по природа са позитивни хора . Такава им е енергията, помагат с лекота да минете през най-трудните житейски ситуации, а за тях почти никога нищо не е необичайно. Въпреки това има и друга страна, когато нещата са непланирани, овните изглеждат разстроени и стават депресирани, така че най-често обвиняват хората, когато нещо не е по план.

3. Овните се оптимисти

Повечето Овни знаят как успешно да балансират между окуражаващия и прекомерния оптимизъм. Тяхна способност помага много, когато приятелите се нуждаят от подкрепа и малко надежда в най-трудните моменти. Лошата страна е, че този голям оптимизъм овена не знае да прилага на себе си.

4. Винаги верни

Овните никога няма да изневерят на приятел или да издадат тайна. Те са верни и поради това е по-добре в тяхната компания никога да не клюкарствате, защото това не е добре прието. Въпреки това, тяхната преувеличена вярност може скъпо да им струва с това, че твърде дълго остават в любовна връзка или на работното място, защото просто чувстват необходимостта да бъдат лоялни докрай.

5. Те са честни

Овните никога не лъжат по простата причина, че не знаят как. Когато не казват истината е само в ситуации, когато не могат да откажат друг човек, защото знаят, че може да го наранят. Но дори и тогава те ще внимават да не наранят чувствата му. Ако сте приятели на Овен не трябва да се притеснявате, че ще ви обсебва със съжаление за нещо. Те никога не го правят.

6. Не зависи от никого

Няма шанс Овена да ви се обади в 3 часа сутринта и да иска да преспи в апартамента ви. Те са напълно независими и знаят как да се грижат сами за себе си. Това означава също, че почти никога не търсят помощ дори в ситуации, когато е необходимо. Затова, с Овните бъдете търпеливи и предложете помощта си няколко пъти, ако не я приемат веднага.

7. Може да им се доверите

Не е лесно да се намери някой, с когото могат да се споделят най-дълбоките и най-мрачните тайни или да му кажете паролата на телефона си. Но вярата и доверието са характеристика на Овните и те смятат, че техните партньори и приятели ще се отнасят към тях както се отнасят и те.

8. Щедри са към другите, но строги към себе си

Овните са внимателни с парите, поради което са добри вложители. Това не означава, че са егоистични. Напротив, те винаги биха заели пари на приятелите и семейството си, но не би похарчил за себе си. Много по-добре се чувстват, когато дават подарък, отколкото когато получават. Овните изобщо не мислят за пари, когато трябва да харчат за своите близки.

9. Те са амбициозни

С оглед на това, че Овните винаги се стремят да постигнат нещо повече, техният ентусиазъм може да стане заразен. Те винаги искат да вървят напред и трябва постоянно да се движат. Прекомерната амбиция може да остави следи върху тяхното здраве.

10. Овните са комбинация от всичко посочено

Когато разбъркате всички тези качества, ще осъзнаете, че Овните са приятели за цял живот. Когато веднъж ви влезе някой Овен под кожата, там ще остане за цял живот.

Източник: patyk.info

16 Responses to 10 причини защо хората от зодия Овен са най-добрите партньори и приятели

 1. Viktoria Georgieva каза:

  и да добавя
  11. – не са злопаметни сръдльовци

 2. Е, не са написали отрицателните ни качества, които всеки има. Но пък положителните ни са просто безспорни и не подлежат на съмнение! 🙂

 3. Мале, мале, много красота, много нещо….

 4. … и аз съм Овен…., а и ние нямаме отрицателни качества, нали Верче?

 5. Което си така ,така си е!!!!
  "Овен"-президент!!!

 6. Petranka Georgieva каза:

  Да това сме ние ОВНИТЕ хора на риска там кадето другите удрят спирачка ние даваме газ

 7. Boiana Dragieva каза:

  а бе инати сме,това ни е отрицателното качество

 8. Iliyana Standridge каза:

  Е недей разваля картината с това отрицателно качество.Ние просто сме прекалено упорити и обичаме думата ни да се слуша.

 9. Wania Michaylova каза:

  Още един овен, който споделя всичко написано. Не случайно сме винаги на първа позиция когато се изброяват зодиите.

 10. Vera Grigorova каза:

  Много е вярно. Орицателните качества ние си ги знаем, но те не вредят на околните, а на нас самите. Така мисля.

 11. Katyi Nikolova каза:

  Написаното не подлежи на съмнение!Истина е!

 12. Hosting каза:

  Няма по-неясна, по-мъглява зодия от тази. Аха-аха да го разбереш и се зарадваш, че си на път да го разнищиш и той пак ти се изплъзнал, ама те е и жилнал отровно за урок и назидание. Най-лошото обаче е, че скорпионите са от типа ни се води, ни се кара .

 13. velikden каза:

  Овните си имаме много лоши черти но са ни в далбока сянка.отвреме на време минаваме много здраво в другата краиност (отрицателна)ставаме много нервни избухливи търсим вината и убвиняваме другите за собствените си грешки.както саздаваме нештаи и се издигаме в живота сас много труд така и разрушаваме всичко сас лека рака.наи много непоносимост испитвам кам хората зодия везни.другуте модели хора хора ги приеман някакси по добре.между другото сме много умни но него показваме.околните си мислят че ни познават добре но само си мислят така.малцина допускаме на 100℅до нас.аз лично неси харесвам зодиата и характера!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top