Ще бъдете ли добра майка ?

август 10 | , , , , ,

pregnantНяма бременна жена, която да не се вълнува от две неща -дали бебето и` ще е здраво и ще бъде ли самата тя достоен родител. Елементът, който е водещ за вашата зодия, разкрива как ще се справите с нелеката задача.

Огнените знаци са пламенни, отговорни и властни. Майката Овен чете купища книги, гледа специализирани предавания и черпи от чуждия опит, за да се подготви максимално добре за новата си роля. Когато детето поотрасне, тя ще организира най-бляскавите купони за рождените му дни.

Лъвицата държи да осигури на синовете и дъщерите си най-доброто възпитание и най-скъпите подаръци. Готова е на саможертва, но и за безкрайни игри. Жената Стрелец стриктно спазва дневния режим на своето бебе. Когато тръгне на училище, тя с удоволствие ще го води на екскурзии и ще спортува заедно с него.

Земните зодии са грижовни, всеотдайни и прагматични. Жената Телец често живее само заради децата си. Тя е изключително гальовна, обожава и да готви. Девата държи от малки хлапетата й да бъдат оправни и отговорни. Макар че не показва открито чувствата си, тя е искрена и нежна. Хладна може да изглежда и майката Козирог. Обичта й обаче е дълбока. Тя насърчава децата си да осъществят дори най-смелите си мечти.

Въздушните знаци са широко скроени и свободолюбиви. Майката Близнаци подарява на синовете и дъщерите си книжки и играчки, които развиват въображението. Много държи на успеха в училище. Трябва обаче да се научи по-често да се вслушва и в проблемите на мъниците. Жената Везни се ядосва от неизбежните за детството безпорядък, шум и драсканици, но пък обича да разказва приказки. Майката Водолей е независима, държи и децата й да станат такива. Затова им оставя безгранична свобода, с риск да им изпусне „края“.

Водните зодии са замечтани, предани, но и злопаметни. Майката Рак е готова да удовлетвори всеки каприз на децата си. Може обаче и да стане агресивна, ако някой дръзне да ги засегне. Ревностно  пази първите им тетрадки, писъмца и    подаръчета. Интуицията на жената Скорпион веднага й подсказва с какви проблеми се сблъсква детето й. Тя му отдава цялото си сърце, търси скиритите му таланти и го напътства. Голямата любов в живота на жената Риби. също са нейните деца. Понякога обаче е толкова грижовна, че рискува да ги „задуши“.

Източник: chudesa.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top