Чистотата на автомобила зависи от зодията на притежателя му

ноември 12 | ,

Съгласно проведено във Великобритания изследване, чистоплътността на човек зависи от зодиакалния знак, под който е роден. Това се отнася и за чистотата на автомобилите.

Водолеите се оказали най-големите чистници – те мият автомобила си минимум веднъж в седмицата.

Рибите“ и „Раците„, въпреки че са свързани с водата зодии, се отнасят към автомобилите си коренно различно – те ги мият едва когато станат „твърде мръсни за да се качат в тях“. По същия начин постъпват и „Телец“ и Козирог.

 

Лъв,  Овен  и Скорпион се грижат за имиджа си и затова не мият колите си сами, а се доверяват на професионалистите в автомивката.

Стрелец и Близнаци мият сами автомобилите си, но по-рядко от „водолей“ – веднъж на около две седмици, а „Дева“ го прави още по-рядко – веднъж месечно.

Най-мързеливите водачи, според изследването, се оказали Везните. Те забелязвали мръсотията по автомобила си едва когато полицай им състави акт за неугледен външен вид.

One Response to Чистотата на автомобила зависи от зодията на притежателя му

  1. Antivirus каза:

    Статията е поредната хубава на този блог. Аз пак няма начин да не се съглася с написаното тук. Определено това, което прочетох за мойта задия – отговаря на това аз как третирам хигиената на колата си. 😉 Дано все така да се пълни блога с хубави постове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top