Хороскоп на кризата

юни 11 | ,

photo_big_11501„През 2009 г. ще бъдем свидетели на противостоене на две бавни планети – Сатурн и Уран, които в момента са в опозиция. Подобни противопоставяния между Сатурн и Уран в миналото е имало между 1964 и 1967 г. Тогава са студентските протести в Париж, които довеждат до падането на Дьо Гол, в Индия пада правителството на Индира Ганди. Същата планетарна ситуация е имало и през 1917 – 1920, когато се случва Октомврийската революция“, обясни Антоанета Георгиева, член на управителния съвет на Българската астрологична асоциация. В понеделник представители на организацията дадоха пресконференция, посветена на кризата. Те уточниха, че подобни социални катаклизми не се очакват догодина.

Според астролозите Уран и Сатурн са в дъното и на финансовата криза: понеже са в опозиция, ситуацията тук, на Земята, се влошава. Разликата между кризата в САЩ през 1929 г. и днешната е, че първата е била със Сатурнов характер, а втората – с Плутонов. Затова настоящата наподобява тази от 1907 г., когато е създаден Федералният резерв, поясни председателят на асоциацията Кирил Стойчев.

Звездите говорят, че България, която е под влиянието на Козирог, е влязла в кризата още през октомври и това ще продължи две години. Първият тежък период през 2009 г. ще е от януари до средата на март, а вторият – от средата на август до средата на октомври. В тези периоди освен на борсата трусове ще има и в авиацията. Те ще са свързани не само с финансови проблеми, но и с броя на авариите. Космонавтиката ще пострада от серия неудачни полети, а администрацията – от съкращения. Астролозите посъветваха БНБ да продължи досегашната си политика, а частните компании да не правят „грешен ход, като намаляват заплатите на работниците“. По-добре е да се намали печалбата, казаха те и уточниха, че пикът на кризата ще е от 26 януари до 14 февруари и от 9 септември до 21 септември. След нейния край България я очаквал 10-годишен възход, следван пак от кризи – между 2031 – 2034 г. Предстоящите избори в България ще бъдат спечелени от тази политическа сила, която „има позитивна програма, издигне харизматични личности и не води компроматна война“, показват предвижданията на Кирил Стойчев. Според него БСП и ГЕРБ имат най-големи шансове да спечелят догодина, понеже били от слънчев тип. Астролозите оприличиха СДС с Меркурий, който е символ на много говорене и малко действие. ДСБ пък приличала на Сатурн и хората ще я изберат, ако искат да накажат управляващите за грешките им. ДПС се намирало под влиянието на Плутон и затова през следващата година ролята му ще намалее.

От асоциацията направиха уговорката, че точността на тези прогнози е около 70-80%.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top