Телец – годишен хороскоп за 2013 година

август 19 | ,

За да върви гладко живота ви през 2013 година е необходимо да си поставите някои ограничения. Вътрешно ще усещате нужда да развивате креативността си, и това няма да бъде само илюзия. Всъщност разположението на Плутон, Юпитер и Уран спрямо вашият знак ще предизвика във вас спокойствие, което ще бъде благоприятно за каквато и да е форма на творчество.

Имате нужда да подобрите начина си на живот, условията на работа, да възвърнете удоволствието в живота си. Това ще ви завладее повече от миналата година. Обстоятелствата ще ви позволят да разширите перспективите за удоволствия в странни посоки. Юпитер ще намали напрежението във вас, което ще ви осигури повече свобода на действие в сравнение с обкръжението ви.

През тази година креативността ви ще бъде най-голямото ви предимство в професионалната сфера. Юпитер ще ви донесе уединение в работата, това ще породи във вас нови идеи за бъдещето. Тази планета ще подготви почвата това да започне истински през Февруари.

Първите стъпки ще усетите както от нивото на резултатите от вашите идеи, така и от поддръжката, която ще откриете: това ще бъде техническа изправност и изчисления. Възможно е да срещнете затруднения в намирането на сътрудничество, но от друга страна ще бъдете изненадани да откриете сред вашите обичайни недоброжелатели материална подкрепа, която ще бъде използвана за осъществяване на проектите ви. Родените през първата декада на зодиакалния знак ще могат да променят напълно кариерата си в положителна насока през 2013 година.

През тази година вие решително клоните към спокойствие в сферата на любовта. Жаждата ви за спокойствие и хармония нараства. Но обстоятелствата, които са ви известни, обаче ще ви насърчават да се оттеглите по въпрос, който е важен и съществен, но е в противоположност с вашият вътрешен мир. От друга страна, вие вероятно ще привличате партнъори, които търсят закрила. Бъдете внимателни, дори това да ви ласкае. В дългосрочен план, това може да се превърне в тежест за вас.

През Април 2013, Марс ще ви донесе удоволствия, ще бъдете в правото си да покажете желанията си, дори най-интимните. Част от представителите на този зодиакален знак ще живеят за първи път! Ако сте обвързани, партнъора ви ще бъде склонен да разбере вашата интимност; интимните разговори ще протичат по-гладко. Вашето търпение влияе позитивно и омекотява “ъглите” на вашата връзка. След това ще забележите, че хармонията между вас нараства.

Самоувереността ви ще се засили и това ще ви помогне да запазите спокойствие въпреки псевдо критиките на партнъора ви. Ако сте в двусмислена или неясна ситуация, случайно ще научите нещо през последните 2 месеца на годината, което ще ви позволи да видите по-ясно ситуацията, преди да съдите и отсечете окончателно, този път това е желателно.

Влиянието на Венера през 2013 година ще допринесе за повече хармония и помирение с обкръжението ви. Външни обстоятелства ще ви насърчават да правите услуги по-щедро от обикновено. Това може да бъде придружено с неприятното чувство, че сте принудени да го правите. Но това ще бъде само едно субективно усещане. Обмислете ситуацията с максимум обективност: много често вие ще осъзнавате, че всъщност това е само впечатление. От друга страна, ще разполагате със средства да разширите областта на умственото възприемане. Не позволявайте на чувството на безсилие да нараства излишно, опитайте се да го избегнете, особено в края на годината и не си позволявайте да използвате горчиви и агресивни думи.

Юпитер все още забавя големия разход на енергия. Този процес ще продължи един месец, за да се балансира здравето ви в съответствие с вашата активност. От Март 2013 година ще бъдете по-жизнени и енергични в отношенията си с другите. Ще осъзнаете, че ви трябва енергия и пъргавост повече от обикновено и някои хора ще ви дадат съвет все пак да се погрижите за здравето си. Не пренебрегвайте влиянието на тези, които имат положително въздействие върху личността ви и които уравновесяват вашият понякога прекалено своенравен характер.

 

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top