Телец – годишен хороскоп за 2012 година

октомври 23 | ,

Здраве
През 2012 година, Телецът трябва непрекъснато да се грижи за храносмилателната си система, особено през празниците. Пролетно-летния сезон няма да създаде тревоги в здравето.  През лятото не трябва да се пренебрегват средставата за повишаване на имунитета – много витамини и спорт,  тъй като към края на есента потенциалното здраве може да се преобърне от простудни заболявания.

Кариера
Твърде вероятно е да имате проблеми в професионален план през Февруари.  Като цяло телците през 2012 година няма да покоряват върхове. Възможно е да трябва да си търсят нова работа или да се преквалифицират и да сменят професията си. Всички промени ще станат отллична основа за бъдещи успехи.

Финанси
Астрологичната прогноза за 2012 година за телците показва, че ще получат големи парични суми, например наследство. През Mарт-Aприл може да се разчита на хубав приход от недвижими имоти. Но през Юни и Декември трябва да се внимава във финансовите дела.

Личен живот
Независимо от желанията им, през годината на черния дракон, Телците трябва да отделят на семейството и близките много време. Възможно е дори да са арбитри в конфликтни ситуации и спорни въпроси. Въпреки това през Април и Ноември, Телците трябва да очакват добри запознанства с прекрасна дама ( или кавалер). Най-добро време за сватби при Телците е Юли-Август.  През Декември трябва да са внимателни относно съмнителни запознанства и романси с чужди съпрузи. Не трябва да се забравя, че тайното ще стане явно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top