Телец – годишен хороскоп за 2011 година

октомври 19 | ,

Лекотата на живота Ви ще бъде временна и ще зависи от Вас да промените това през 2011 година. Ще повишите творческата си спосбност. Дори разположението на Уран, Юпитер и Венера ще бъде благоприятно за Вас и ще помогне на креативността Ви.

Имате нужда да подобрите комфорта в живота си, условията на работа, да внесете малко удоволствия в ежедневието си. Ще бъдете заети с това повече от миналата година. Обстоятелствата ще Ви позволят да получите повече възможности за удоволствия в необичайна насока. Влиянието на Юпитер ще намали напрежението, което ще Ви даде свободата да се посветите на прякото си обкръжение.

Трябва да работите два пъти повече със започването на новата година. Това важи най-вече за Февруари 2011 година, когато Вашите идеи ще Ви отведат в конструктивни насоки. Единствената Ви грижа ще бъде справянето с изобилието от идеи. Важно е да ги разпределите, не може да следвате няколко посоки едновременно. Това ще стане чрез насочване на ентусиазма Ви към прагматичен анализ, който ще успеете да направите във Ваш интерес възможно най-добре, според ситуацията, в която се намирате. Нуждата от промяна може да Ви подтикне към друга посока през Септември. Прогреса може да се окаже невъзможен, помислете върху това. Ще получите помощта на обкръжението Ви, за да видите нови възможности, които ви засягат.

Любовта при Вас ще е във възход тази година. Ще имате повече време да я изживеете, да я изгладите и да я запазите. Юпитер ще Ви направи по-емоционални, за да можете да изразите чувствата си още по-истински, близо до това, което чувствате вътрешно. Ще усетите и изживеете прочувствени моменти. Това ще Ви отведе още по-близо до мечтите Ви. Ще разберете, че Вие въпреки, че сте лишени от оптимизъм и вяра в себе си, най-накрая мечтите Ви няма да са делеч от действителността. Разположението на Уран и Юпитер ще Ви даде увереност в любовният Ви живот и най-вече късмет: ако сте необвързани, тази година ще заличи миналото Ви, за да започнете отначало, което ще е възможно от Март 2011. Страстта ще навлезе в живота Ви, тези месеци ще бъдат изпълнени с емоции. Независимо какво е положението Ви в момента, пригответе се да се потопите изцяло в света на чувствата. Единствената негативна страна, която трябва да избегнете е да се съобразявате с промените в настроенията на партнъора Ви. Това ще бъде доста обсъждана тема, но няма да застраши връзката Ви. Вашата въздържаност ще постигне така желаното равновесие.

Тази година ще бъдете облагодетелствани от към финансите. Всъщност Вие неволно ще спирате второстепенните Ви разходи, въпреки факта, че много ще се изкушавате. Не се винете, живейте с мисълта,че трябва да се концентрирате върху жизненоважните разходи, свързани с дома Ви. От друга страна, ако сте в сферата на изкуствата, разходите ще бъдат от съществено значение. Подписване на документи и официални ангажименти ще бъде изключително благоприятно в периода между Май и Юли 2011. Ще можете да четете между редовете.

Твърде много настроения се противопоставят около Вас и Ви карат да си мислите, че не сте в силата си и не контролирате достатъчно събитията. Юпитер Ви помага да отстоявате себе си, което ще бъде трудно и ще създаде безредие около Вас. Сигурни ли сте, че обкръжението Ви наистина разбира стремежите Ви, за които се надявате да се осъществат за в бъдеще? Уверете се в това, преди да са си направили заключения. Времето е най-добрата възможност за разговори, да се разбият табутата и всякакъв вид пречки, без да се причиняват конфликти ще е най-добрият начин да се избегне мисълта за безизходно положение във всички области.

През 2011 година Юпитер ще влияе постоянно на физическата Ви форма. Положителното е, че ще бъдете улеснени в овладяването на съществуващи разногласия, ще се посветите повече на това, което е наистина важно и там ще насочите цялата си енегрия. Така ще можете да се освободите успешно от напрежението без вреди. Ще бъдете уверени в себе си, че сте най-добрите повече от обичайното и няма да е нужно да го доказвате и да се съревновавате. Приемате по-лесно собствените си недостатъци и дори претоварването и умората. Какво ще възвърне силите Ви възможно най-бързо? Погрижете са за доброто функциониране на бъбреците Ви, приемайте повече течности и правете достатъчно упражнения.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top