Телец – годишен хороскоп за 2009г.

април 23 | ,

telec2ТЕЛЕЦ – Здрава ограда – добри съседи

Възможно е 2009 година да се окаже за много Телци една от най-интересните в живота им и в същото време това е една не толкова лесна година.

Сатурн ще се намира в Дева до ноември, което добавя целесъобразност и в най-творческите планове. Но той може да „замрази“ отношенията още в началната им фаза, рационализирайки ги прекомерно, което в друг момент при Телеца се проявява естествено и чувствено.

Трябва внимателно да се отнесете към тези уникални възможности, които през 2009 година по странен начин ще изникват на пътя ви под влиянието на тройната връзка на Хирон, Юпитер и Нептун във Водолей.

Хирон и Венера управляват знака Телец. В години, когато Хирон образува особени конфигурации, може да се очакват метаморфози и трансформации, за каквито консервативните Телци в по-спокойни времена не са настроени.

Може да смените местоработата си, но още по-вероятно е при вас да се явят нови, допълнителни дейности.
Могат да се появят и неочаквани възможности за разширяване на доходите ви. Не са изключени и усложнения, които трябва да се постараете да превърнете в търсене на нови пътища.

Вашият природен консерватизъм за известно време ще отстъпи място на съвършено нов и оригинален поглед към живота и неговите перспективи.

Така непреклонно, както обикновено пазите стабилността на своя обичаен свят, сега вие можете да разрушавате схемите, които ви пречат да достигнете това, което изведнъж ще стане за вас очевидно, привлекателно и дори съблазнително.

Все пак, трябва да се отчете, че всички значими събития за вас през тази година ще имат и втори план, обратна страна, – и няма да откривате веднага смисъла на случващото се.
Нещата често може да се оказват съвсем не това, което ви е привлякло в началото или ви е било обещано.

В първата половина на годината Венера и Марс ще се намират продължително време в съединение и това ще изпълни много от вашите проекти със страст и въодушевление.

В личния живот този аспект (а той ще присъства в слънчевите – личните хороскопи – на всички Телци през тази година) значително увеличава вероятността за бракове, разводи и бурни романи.
Периодите на най-осезаемото влияние на това съединение са: 20-25 април, 2 юни, 17-24 юни, 1-2 юли.

През януари любовта изисква сигурност, отстъпчивост и самопожертвователност. Ще се опитвате да се адаптирате към стеклите се обстоятелства, независимо от вашите намерения и на тези, които ви обичат. В крайна сметка в привидно предсказуемия ход на събитията може да възникне неочакван обрат. Ще се наложи да признаете, че радикалните промени няма как да се избегнат.

През февруари Венера и Марс ще покажат своята „ян“ страна. Това, което ще заяви за себе си (или ще се стовари върху вас) през януари, сега ще се изпълни с лични мотиви. Ще ви се струва, че всичко е отишло твърде далеч, за да можете да го спрете. А наличието на външна намеса ще бъде мощен стимулатор да се борите за своите приоритети.

По същия начин за вас ще бъде подходящ само този партньор и тези чувства, в които няма да има прекъсване и спирки.
В такъв ритъм ви предстои да обичате и да изграждате социалните си взаимоотношения до средата на март. След това и в събитията, и в чувствата ще се забележи умора.

Венера от 6 март до 17 април ще бъде в ретроградна фаза, което ще ви накара да прецените промените, техните последствия и перспективи. Възможно е през това време някой да се опита да се възползва от вашето милосърдие и чувството ви за дълг. По-добре е да изчакате с вземането на решения до юни, когато ще почувствате, че контролирате ситуацията и запасите ви са достатъчни, за да поемете отговорност за това бъдеще, което възнамерявате да градите.

От 7 до 31 май Меркурий ще бъде в ретроградна фаза и тези, които отбелязват рождените си дни по това време, трябва да вземат под внимание факта, че миналото ще се намесва активно в събитията. Припомнете си това, за което сте мечтали и не сте постигнали, – може да ви се предостави втори шанс.

През първата декада на юли някои важни планове могат да бъдат преразгледани и за вас ще се появят нови задачи. Старайте се да избягвате проблемите. За да го постигнете, ще ви се наложи да проявявате по-малко упорство, повече да слушате и да обръщате внимание на усложняването на ситуацията, което може да се прояви постепенно, отрано изпращайки сигнали на неблагополучие.

Въпреки това, юли ще бъде подвижен и ярък летен месец, с обща склонност да премахва прегради, месец, който води до действие, ръководено от чувството на симпатия или антипатия.

Втората декада на септември ще пренареди акцентите и това особено сериозно ще засегне вашите чувства или тези страни от живота, където са съсредоточени най-важните ви интереси и желания. Възможни са грешки и не добре направени сметки, но ще се изграждат и нови взаимоотношения. Важно е кой ще се окаже в обсега на вашето внимание и интереси.

През ноември ще имате много проблеми с партньорите си, но успехът или поражението на най-важните ви проекти ще са свързани именно с тези, които са стояли редом до вас в самото им начало. И трябва да отделите важното от очевидното и емоционално привлекателното.

Първите две декади на декември ще открият за вас пътя към успеха; особено там, където има нещо ново и още неизследвано, но подкрепено със знанията и опита на хора, на които се доверявате.
Приятелите може да ви даряват със знаци на симпатия, подаръци и да ви въвличат в приятни авантюри.

В третата декада има възможност вашите интереси – и личните, и материалните, да са далеч от мястото, където живеете. Не може да се каже, че това е идеално време за пътувания, но интернет-запознанствата, кореспонденцията, новите делови връзки ще изпълнят живота ви с вълнуващи впечатления и ще предвкусвате успешните проекти през 2010 година.

Ще свикнете с необичайното развитие на събитията и ще разберете каква изгода носи това лично за вас, дори да се объркат плановете ви и вместо едно да получите друго. Важното е, че възможностите, които се откриват през вас са много и качествени и вие трябва само да правите правилния избор в нужния момент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top