Съквартирант според зодията

март 10 | , , , ,

Дали ще се спогаждаме добре с един човек, или взаимоотношенията ни ще са поредица от катастрофи, можем да разберем по зодията. 

Овен – съквартирантът – овен може да бъде много добра компания, когато нямате какво да правите. Ако съквартирантът Ви е овен, значи винаги ще имате с кого да си говорите, и в същото време може да ви е трудно да се справите с огромното количество енергия, което притежава.

Телец – телецът е много чувствителен към личното си пространство. Опитвайте се да не искате пари назаем от него, защото той смята, че парите са изключително притежание на този, който ги е изкарал.

Близнаци – ако си търсите някой, с когото да си говорите до късно през нощта, това е вашият човек. Въпреки че е любопитен за всичко, което се случва, Близнакът лесно се разсейва. Ако вие самите сте по-тихи и не обичате да е шумно около Вас, ще трябва да ходите до библиотеката, за да четете за изпити.

Рак – тъй като по принцип носи дома си на гърба си, ракът държи много на уюта в стаята. Очаквайте от него да донесе завеси и покривки. Освен това, той държи на домашната кухня, така че ще донесе със себе си и всякаква посуда.

Лъв – без значение дали е по-затворен, или по-общителен тип, Лъвът винаги държи на своето. Съобразявайте се с това, но никога не му оставайте длъжен. Поощрявайте щедростта му, като се възползвате от услугите, които ви предлага.

Дева – очаквайте от девата да бъде подредена, но не прекалено. Тя обича да държи банята чиста, а книгите й да са подредени по азбучен ред. Харесва експериментирането с нови храни и продукти.

Везни – оплакването е кръвта на везните, но те го правят само защото се стремят към пълна хармония във взаимоотношенията. Излизайте и споделяйте преживявания заедно, а не по отделно, така везната ще ви хареса и ще гласува доверие. Представителите на знака везни обичат красотата и симетрията в дома.

Скорпион – най-затвореният зодиакален знак рядко ще ви даде да припарите в личното му пространство. Спечелите ли обаче веднъж доверието му с преданост, скорпионът ще направи всичко за Вас.

Стрелец – стрелецът почти винаги ще е зает с друго, различно от чистенето. Той обича да бъде навън, сред приятели, да пътува и да ходи по партита. Може да не си намерите съквартирант-чистач, но поне ще Ви бъде забавно и спонтанно с него.

Козирог – ако искате да заслужите уважението на козирога, то трябва сами да поемате инициативата за чистенето на стаята. Той винаги е зает с нещо, животът за него е едно постоянно състезание.

Водолей – вечният приятел на всички, водолеят може да не е от най-добрите съквартиранти, ако искате да ви е спокойно. Винаги около вас ще има хора, а купоните ще станат нещо ежедневно. Ако обичате да се запознавате с нови хора, обаче, това е идеалният съквартирант за Вас.

Риби – представителите на тази зодия никога не казват какво мислят всъщност. Ако искате да разберете, обаче, попитайте с няколко любезни въпроса. Рибите обичат да мечтаят, рисуват, или просто да си стоят без да правят нищо.

Източник: studentcity.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top