Съвместимостта на Лъвът с другите зодии

януари 28 | , ,

Лъв и овен

Те се привличат от силния интерес към секса. И двамата имат страстни натури. Желанието на овена да води се противопоставя на жела- нието на лъва да управлява, но това е нещо като конфликта между сила- та, на която не може да се устои и предмета, който не може да бъде преместен. Както и да е, тяхното взаимно привличане е голямо и устоява на проблемите. Една връзка е пълна с удоволствие, хубав брак.

Лъв и телец

Техният романтичен дует може скоро да се превърне във вокално изпълнение на военен марш. И двамата държат твърде много да имат соб- ствен живот и желанията им могат да станат експлозивни. Могат да имат здрави сексуални взаимоотношения, но шумният лъв може да се окаже до- саден за тихия, заседнал телец. Естравагантният лъв скоро започва да се дразни от телеца, който обича да стои в кошарата си. Една връзка е възможна, но по-дълго съжителство подлежи на съмнение.

Лъв и близнак

Близнака трябва да бъде достатъчно умен, за да държи лъва на висота, защото въпреки че лъвът може да се води лесно и да е толеран- тен, шутовщината не подхожда на неговия царствен вид. Естественният инстинкт на близнака да превъзмогне всичко, би могъл да ги крепи заед- но. Лъвът стимулира, заинтригува близнака. Тъй като лъвът е по-силната личност, той доминира без усилие. Хубава връзка, добър брак.

Лъв и рак

Лъвът търси една по-обикновена връзка, отколкото рака, който иска да бъде увлечен. Ракът иска повече, а не само сексуална игра. Ис- ка стабилност, продължителност и малките внимания, които съпровождат любовта. Лъвът може да бъде склонен да му ги даде, ако получи в замяна цялата любов на рака и известно боготворене, ако не, прогнозите са ло- ши.

Лъв и лъв

В спалнята както и навсякъде, лъвът мисли в 1 лице, ед. Ч. Го- лемият въпрос е могат ли две аз да направят едно вие. Защо не. И два- мата са романтични и сексуално сравними. Всеки трябва да позволи на другия да свети и да си разделят петното светлина на сцената, ако е необходимо. Това не винаги е възможно, но когато стане – да живее кра- лят! да живее кралицата!

Лъв и дева

Лъвът е по-сексуален от девата. Това може да предизвика непри- ятности в спалнята. Екстравагантността на лъва причинява на консерва- тивната пуританска дева болка в анатомията. Девата не иска да бъде подчинявана. Лъвът не иска нищо друго. Ако девата започне да критику- ва, лъвът ще зареве. Биха могли да имат една краткотрайна връзка, но брак – ха!

Лъв и везни

Домогванията на лъва до секса са по-първични и директни, от- колкото тези на везните. И за двамата това ще е добре прекарано време, защото везните също могат да бъдат страстни в подходящи настроения. Добронравните везни могат всякога да отдадат необходимата почит на майсторството на лъва в леглото и трябва да въздържат неговите апети- ти. Лъвът трябва да контролира своя темперамент. Добра връзка, възмож- на е голяма продължителност.

Лъв и скорпион

Романтични срещи и игри в спалнята. Това може да помогне много за превъзмогване на останалите тревоги. Ревнивият нрав на скорпиона обижда лъва. Скорпиона не може да предложи уважението и обожанието, което трябва на лъва. Скорпиона иска да бъде собственик, което лъвът не може да позволи. Една връзка може да бъде интригуваща,а брака тряб- ва да се избягва.

Лъв и стрелец

И за двамата любовта е авантюра. Те са страстни, преследват своите сексуални наклонности без да събуждат противодействие в другия. И двамата искат чести събирания. Стрелеца стимулира, възпламенява лъ- ва. Лъвът получава от стрелеца всичката вярност, на която той е спосо- бен. Една връзка може да бъде удачна, а щастливият брак е гарантиран.

Лъв и козирог

Практичните домогвания на козирога са спирачка за експанзив- ната оптимистична личност на лъва. Между тях има фундаментални разли- чия. Блясъка на лъва ще бъде помрачен и дори унищожен от тази връзка. Козирога не е толкова романтичен и чувствен като лъва и може да бъде твърде взискателен. Екстравагантността на лъва ще бъде досадна за ко- зирога. Една среща може да бъде приятна, но брак – не!

Лъв и водолей

Водолеят възпламенява сексуалната индивидуалност на лъва и прибавя възбуда в техните любовни отношения. Лъвът едновременно е ин- тригуван и ядосан от склонността на водолея да анализира и да показва. Това разтърсва доверието на лъва в своята царствена сила. Пренебрегва- нето на праволинейността в спалнята дразни лъва. Случайни сексуални партнъори, невъзможни брачни!

Лъв и риба

Демонстративният лъв действа на рибата по погрешен начин. Лъ- вът не е този, който е любопитен да опита мистерията на поведението на рибата в спалнята. И двамата са много по-склонни да получават, откол- кото да дават. Началното магнетично привличане води до евентуална ек- сплозия. Рибата е по-слабият знак и нейната липса на амбиция дразни лъва. Когат рибата е в депресия, гордостта на лъва й предлага показно съчувствие. Трудна връзка, много нещастен брак.

2 Responses to Съвместимостта на Лъвът с другите зодии

  1. Wesetty Gadjellowa каза:

    🙂

  2. Ionko Serbezov каза:

    No me gusta mucho ;0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top