Съвместимостта на Козирога с другите зодии

януари 25 | , ,

Козирог и Овен

Козирогът е по-консервативен отколкото Овен, а Овенът за разлика от Козирога е по-импулсивен. И двамата искат да са доминиращи и докато Овенът по-екстравагантен относно харченето, то Козирогът е по-пестелив. Физически и двамата си подхождат. Ако тези двамата могат да поработят върху проблемите си, то те биха могли да създадат една доста дълбока и здрава връзка.

Козирог и Телец

Козирогът дава на Телец чувство за сигурност, а Телеца пък дарява Козирога с обаяние. Макар, че това не винаги е особено романтична връзка, всеки ще бъде омаян от партньора си до известна степен. Ако двамата имат общи цели и характеристики, то това партньорство ще може лесно да просъществува.

Козирог и Близнаци

Козирогът ще изпитва трудности за да стимулира на психическо ниво Близнаците, чието внимание може лесно да бъде привлечено от другиго. Близнаците имат неконсервативен подход към живота, имат доста разнообразни интереси и може да подлуди Козирога и да ги накара на се чувстват несигурни. Но с усилия и желание и двамата ще успеят.

Козирог и Рак

Физическото привличане започва от първия миг. Ракът изисква внимание от страна на Козирога, който едва ли би могъл да я даде напълно. Козирогът често може да бъде студен и дистанциран спрямо партньора си, което може да разтревожи Рака. Козирогът, също така може до известна степен тероризира Рака и в резултат на това Рака може да стане раздразнителен и критичен. Емоционалните различия между двамата може да попречат за създаването на дългосрочна връзка.

Козирог и Лъв

Козирога е доста по-практичен от колкото на Лъвът му се иска, а Лъвът е доста по-буен от колкото пък на Козирогът му харесва. Лъвът се наслаждава на привързаността и чувствата, докато Козирога е до някаква степен резервиран в тази област. Във връзката си и двамата ще правят опит да доминират над другия и най-вероятно ще имат проблеми с осигуряването на емоционалната сигурност на партньора си.

Козирог и Дева

Двамата са страхотна двойка. И двамата са трудолюбиви, имат общи цели и се наслаждават на другия. Обаче могат да имат проблеми с физическата си връзка. Ако те преодолеят този малък проблем, то пред тях ще се отворят прекрасни хоризонти.

Козирог и Везни

Определено между двамата има физическо привличане. Обаче, Везните вероятно няма да бъде даряван достатъчно с чувства от страна на Козирога, а Козирогът евентуално ще бъде раздразнен от небрежния начин на живот на Везната. Те гледат на обществената сцена по различен начин и вероятно ще има недостиг на сигурност между двамата.

Козирог и Скорпион

Страстна връзка между двамата. Скорпионът знае как да подпали духът на Козирога, а той от своя страна знае как да даде на партньора си топлина и сигурност. Финансово, емоционално и физически тези двамата си пасват много добре заедно.

Козирог и Стрелец

Козирогът лесно може да бъде наранен от острите думи на Скорпиона. И двамата имат различни цели и различни финансови навици. Стрелецът е по-затворен от Козирогът. Различията им могат да ги накарат да си омръзнат. Общо взето ако и двамата искат да постигнат нещо, то ще трябва да се научат на компромиси.

Козирог и Козирог

И двамата са работливи, внимателни, чувствителни и до известна степен резервирани личности. На пръв поглед изглежда, че двамата имат много общи неща, но това понякога може да ги отегчи. Много често, дори без усилия, те могат да изкарат на яве най-лошите си черти.

Козирог и Водолей

Водолей вероятно няма да даде сигурността и надеждността, от която се нуждае Козирогът, той пък от своя страна ще се опита да доминира над Водолеят и това ще доведе до множество конфликтни ситуации. Козирогът е доста по-резервиран от Водолеят. Вероятно между двамата ще има липсата на уважение и разбиране.

Козирог и Риби

Рибите могат да направят Козирога да се чувства обичан и обожаван, а точно от това се нуждае Козирогът във връзката си с партньора. Козирогът от своя страна дава сигурност на Рибите, което прави Рибите лоялни към партньора си. И двамата си имат начини за да накарат другия да направи неща, които той обикновено не би направил. Връзката между двете зодии може да се превърне в един красив романс.

4 Responses to Съвместимостта на Козирога с другите зодии

 1. gabriela каза:

  любовта между козирог и овен може да бъде много хубава стига те да се спогаждат и да са по-равно властни и обсебващи

 2. Milcho Tashkov каза:

  super -mersi za info.

 3. Pepa Maglova каза:

  За мен поне се оказа вярно, не знам за другите… 🙂

 4. Dessy Chaneva каза:

  Това за Близнаците и Водолея е вярно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top