Стрелец – годишен хороскоп за 2010 г.

декември 9 | ,

strelec5Любовта и парите са свързани и може да има моменти,когато ще оценявате другите във финансова насока,чудейки се дали са добра инвестиция и колко пари могат да спечелят или загубят от Вашето материално благосъстояние.

Докато трябва да бъдете здравомислещи,опитайте се да не позволите на обсъждането на финансите да усложни връзките Ви.    Въпреки това,отношения където финансовата страна на нещата е много неуравновесена, ще се нуждаят от допълнително внимание.   Някой по-голям,малко резервиран или изглеждащ сериозен може да привлече вниманието Ви.    Опитайте се да избегнете усложнения около любовта и парите.

Нарастналите финансови нужди или затруднения,могат да създадат напрежение във връзката Ви,   особено ако усещате,   че другите се тревожат без причина.В такива моменти,  Вашият весел и оптимистичен дух може да направи чудеса и да попречи на другите да бъдат твърде песимистични.Редовни,кратки пътувания,особено към носталгични места ще Ви разнежат и ще се отразят добре на романтичната страна на връзката Ви.Забавления вкъщи с приятели, с които споделяте общи интереси са също препоръчителни.Винаги гледайте от добрата страна на живота.

Въпреки,че не винаги се чувствате удобно в делови костюм, как ще представите себе си и идеите си ще е от голямо значение-изглеждайте като професионалист и ще се държат с Вас като такъв.Останете съсредоточени,работете усилено,завършвайте задачите си навреме и дори преди крайния срок,тези неща също ще създадат добро впечатление. Заетостта и продуктивността ще Ви донесат изгоди,но също и чувство на отговорност,насока и удовлетворение. Стрелците са авантюристични,самостоятелни и обичащи свободата,готови да поемат риск. Обаче, силното желание да се проявите може да означава, че не винаги сте напълно подготвени и информирани.Следващата година се заредете с търпение и скромност в работата,това е ключът към успеха.

За много хора в тези несигурни времена, парите са нарастващ източник на тревоги,особено ако се надхвърлят,Вие не сте изключение.Вие сте щедри и безотговорни по природа,имате завиден талант да виждате само добрата страна на нещата, но може да бъдете малко по-отговорни що се отнася до финансови въпроси и дребен шрифт.Затова ще бъде разумно да намерите време да опростите финансовите си дела.Веднъж направите ли го,ще почувствате, че сте взели под контрол живота си. Вероятно ще има нарастващи нужди и ограничения около Вас през следващата година.Важно е да знаете в какво положение сте,опитайте се да обуздаете типичния за Вас оптимизъм когато планувате бъдещето и оставете малко настрана за по-лоши дни.Като бъдете предпазливи и реалисти ще Ви попречи да се надхвърлите финансово.

Очертават се известни домашни,семейни или имуществени въпроси, за които ще бъдете необичайно потайни.Докато намеренията Ви може да са благородни,опитите да избегнете конфликти или потискане на чувствата Ви може да доведе до нарастващо негодувание.Обаче, организирането на живота,семейните или финансови проблеми имат нужда да се уредят бързо и дискретно,това ще направи живота на всички замесени по-лесен.Домашните разходи могат да бъдат по-големи от очакваното и може да се почувствате притеснени,ако не заделите малко пари за черни дни.   Набляга се също на семейството и отдалечените места,така че или ще имате посетители от чужбина или възможност да пътувате, възползвайте се максимално.Подреждането на личните Ви дела ще е също от полза и в други области от живота Ви.

Източник: http://www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top