Стрелец – годишен хороскоп за 2014 година

декември 11 | ,

Според вашия годишен хороскоп за 2014, годината не се очертава много весела за Стрелците. Има малка вероятност за препятствия по пътя ви, но не бива да се притеснявате, защото ще преодолеете всичко благодарение на вашата положителна нагласа. Въпросните пречки даже ще ви направят много по-издръжливи, строги и като цяло възможни да се контролирате. И да се справяте с редица проблеми за в бъдеще. Хороскопът ви показва, че през идващата 2014 година, вие ще направите важни решения относно вашия живот и кариера. Това ще е едно невероятно въплащение във вашия живот. Виждат се и множество семейни събирания и посещения, социални събития. Любим човек ще ви се довери, така че поддържайте своята честност, както досега.

Стрелецът се нарежда девети по ред в Зодиака. Но това го прави невероятен оптимист и обичащ свободата, като цяло е пълен с изненади и чудеса. Има добро чувство за хумор, лоялни са, честни и гледат право напред. Освен това са много интелектуални и философски настроени. Имат и някои лоши черти, като например понякога напомнят безгрижен и безразсъден чак индивид, който не се интересува от никой и нищо.
Но като цяло тяхното отношение към живота е положително, те притежават много енергия, гъвкави са и приключенски настроени. Много са амбициозни и даже да са в беда не се отказват. Почтени, щедри и надеждни, Стрелците са независими и истински търсачи. Елементът им е огън.

Любов и връзки
Нещата в любовта за Стрелците през 2014 година ще вървят просто перфектно. Добри новини за обвързаните или пък канещите се да се обвържат сериозно. 2014 година ви носи невероятната възможност да подсигурите една стабилна връзка с любимия човек. Чудесна година за тези, които планират годеж или сватба. Всичко ще върви просто перфектно, като по ноти.

Любовният годишен хороскоп е с добри изгледи и за тези от вас, които все още не са намерили своята половинка. Това е годината, през която ще намерите любим човек и то най-вече някъде около ноември и декември. Това е най-доброто време за Стрелците да привлекат някой, от който се интересуват. За търсещите просто забава, а не обвързване, най-доброто време е лятото.

Кариера и професионален живот
В бизнеса Стрелците може да очакват твърде смесени новини през идната година. Тези, които се занимават с бизнес могат да очакват малко проблеми в партньорството си с някой, с който работят отдавна. Има възможност от спорове и сериозни проблеми, така че се пазете. В средата на лятото, възможностите за работа, за тези от вас, които търсят, се увеличават значително. Ако се обвържете добре с вашата работа, останете лоялни и търпеливи, то определено ще видите положителните промени.

Здраве
През тази година има вероятност от малко повече тревоги около здравето ви и по-точно някои заболявания, макар че нивата на енергия няма да са ви ниски и през тази година. И все пак се пазете, най-вече от стреса, който може да ви обвие като отровител на ума ви и това да докара след себе си и редица здравословни проблеми. Септември и октомври са най-податливите относно вашето здраве месеци.
Страдащите от мигрена или чести главоболия, трябва да са много внимателни. Запазете теглото си под контрол, защото тази година сте податливи на напълняване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top