Стрелец – годишен хороскоп за 2013 година

август 21 | ,

През тази година планетите ще бъдат на ваша страна и ще ви дадат жизненост и енергия, за да можете да намалите пречките по пътя си. Влиянието на Юпитер и Плутон ще ви направи по-оптимистични и ще имате повече удобни случаи да премахнете ограниченията и съображенията, които сега вече не са актуални. Ще изпитвате дълбока необходимост да направите живота си сигурен и този на близкото ви обкръжение и ще се впуснете в действие без затруднения, тъкмо обратното! От съществено значение ще бъде да се забавите във времето, за да не пропуснете някой етап.

Вие решително ще влагате основната ви енергия в рамките на професионалната сфера през тази година. В същото време ще бъдете спокойни след като видите резултатите, които сте постигнали накрая, те ще ви стимулират да продължите и да стигнете още по-далече.

Влиянието на Юпитер ще ви насърчава в тази посока, и с право. Тъй като вие ще откриете пътят, изпълнен с възможности за професионално израстване и успехи, особено чрез проучване, взаимоотношения, свързани с администрацията, и всичко, което е законно и официално ще зависи там. Отношенията ви с по-висшестоящите ще протичат гладко, защото ще имате умението да разпространявате идеите си с такт и добър усет. Това ще бъде полезно за израстването ви в йерархията, но не залагайте само на началното си представяне: имайте предвид и факта, че ще ви бъдат задавани въпроси и за организацията, очаквайте тези технически детайли, те ще бъдат от голямо значение за успеха ви.

През тази година вашите любовни връзки ще започват перспективно от гледна точка на стабилност, изграждане и трансформиране в дългосрочен план. Ще можете да се възползвате от подкрепата на Сатурн и Плутон, те ще ви помогнат значително да стигнете до същността на размишленията ви върху любовните ви връзки и емоционалният ви живот. Ще бъдете по-малко лекомислени от обикновено и ще можете да се възползвате от по-добро качество на взаимоотношенията.

Ще имате по-голяма нужда от нежност и близост от обичайното. Всякакви видове маски ще станат твърде тежки за носене и все по-безполезни. Така ще знаете как да помогнете на партнъора си да бъде възможно най-открит, както и да разграничавате ясно истинските намерения на хората, които ще пресичат пътя ви. Ще бъде невъзможно да ви заблудят! Въпреки всичко не забравяйте да запазите минимално количество незаинтересованост, особено след като сте проучили партнъора си толкова, колкото сте пожелали. Ако сте прекалили, твърде вероятно е да направите партнъора си недоверчив и в отбранителна позиция.

Юпитер и Уран ще ви подкрепят при някои основни промени в любовния ви живот. Ще предприемете преместване в чужбина или нов начин на живот, преустройство на семейството. Ако в момента сте необвързани, ще ходите на срещи, които ще ви помогнат да си дадете сметка за напредъка на вашите желания, които са неясни за вас в този момент.

Юпитер ще продължава да ви подкрепя и през тази година като увеличи благоприятните възможности, особено в професионалната сфера и домашното огнище и ще е добре да се възползвате от тях. Късметът ще бъде с вас на работното място, ще постигнете желаните резултати и ще берете плодовете на усиления ви труд. Ще бъде добре за вас да не се колебаете да комуникирате повече с висшестоящите, това ще бъде ценно, за да получите тяхното признание.

Ще възникнат въпроси относно преместване, което обмисляте. Структурата на живота ви трябва да се развива сега, да съвпада с трансформациите, които създадохте във вас през 2012 година. Не се колебайте да направите тази стъпка!

Вашият тонус намалява в началото на всяка година. Очертава се да правите куп неща, но това не ви е чуждо. Всъщност това е духовната ви енергия, която понякога липсва, защото физически показвате отлична форма, въпреки всичко. Два месеца по-късно ще видите, че нуждата ви от действия се засилва и вие вероятно ще намалите времето ви за сън, което от друга страна не е хубаво. От вас зависи да отделите време за достатъчно почивка, за да има някакъв интервал, защото ще трябва да изпълните редица задачи постоянно до Ноември.

Вашата имунна система ще функционира отлично през цялата година. Това е идеалния момент да установите, че здравето ви се подобрява и да предвидите зимата като избягвате неприятностите от миналата година, като настинки на главата и всичко, свързано с нея.

 

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top