Стрелец – годишен хороскоп за 2012 година

ноември 2 | ,

Здраве
Стрелецът през 2012 година трябва да си преценява възможностите. Ако не се грижите за здравето си, то силите ще Ви стигнат до лятото, а по-нататък ще започнат стрес, нервни изтощения, обострени хронични заболявания – така че не пренебрегвайте профилактиката. Добър ефект ще дадат масажите, йогата, физкултурата.

Кариера
Тази сфера е в пълна хармония. Астрологическата прогноза за 2012 година за стелците утвърждава, че кариерния ръст е сигурен. Стрелците са готови на всичко за професионалното си бъдеще. Единственият период, в който трябва да сте по-съобразителни, е втората декада на Oктомври.

Финанси
Доходът през цялата година е стабилен и напълно удовлетворителен. Следва да се внимава само в средата на октомври, доколкото през този период може се лишите от немалка сума пари. И не давайте пари на магове и екстрасенси.

Личен живот
Отношенията с противоложния пол през годината на черния дракон за стрелеца няма да са никак лесни. Август – потенциален конфликтен период. От този период до декември се отнасяйте крайно внимателно с новите познати. да изпаднат в застой могат отдавна наредени отношения. Бъдете търпеливи, все пак през ноември започва нов благополучен и много романтичен етап от живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top