Стрелец – годишен хороскоп за 2011 година

октомври 21 | ,

През тази година ще получите прилив на енергия, което ще Ви даде възможност да се справите с всякакви препятствия. Юпитер и Плутон ще Ви осигурят по-оптимистично положение, за да Ви дадат повече подходящи случаи да избегнете грижите и проблемите.

Ще изпитате голяма нужда да не поемате рискове в живота си и в този на близкото Ви обкръжение, и Вие ще се заемете с това без трудности. Ще е необходимо да забавяте темпото от време на време, за да не прескочите някой етап.

Ще напредвате решително, това е подходящият период да покажете какво можете, да усъвършенствате способностите си, да действате задълбочено и да се заемете с текущите дела. Кариерата Ви е на преден план. От друга страна, е необходимо да се погрижете да не станете твърде сурови със себе си под предлог, че трябва да наваксвате по-бързо. Ще напредвате по-бързо отколкото сте си представяли, защото ще трябва да се изправите пред релационни бариери. Ще работите постоянно, което може да доведе до психическа преумора и да ви превърне в песимист, докато в същото време сте на път към успеха. Забавете темпото възможно най-скоро, поддържайте цялостната визия на работата Ви, не отдавайте значение на подробности, които не заслужават особено внимание. След Юли 2011 година ще можете да получите облагите от проектите, които сте завършили.

Тоналността на любовният Ви живот ще бъде смекчена в началото на годината. Ще си зададете много въпроси, а отговорите не са толкова прости. Независимо дали сте обвързани или не, ще имате възможност да заздравите вече съществуваща връзка или да създадете нова с доста добри изгледи в дългосрочен план, при условие, че сте готови да проявите търпение към развитието на партнъора Ви. Привлекателността Ви ще нараства, няма да имате проблеми със съблазняването. Не се колебайте да поставите условията си, и да приемете покани и да ходите на празненства, ако се появят такива. Празненставата ще са свързани с любовта, срещите ще са приятни в неангажираща обстановка, в края на годината. Ще почувствате нужда да се съсредоточите върху стремежите си и ще искате да ги разкриете по свой начин и ще докажете, че сте на прав път. Ще търсите компанията на тези, които са наистина искрени, за да се възползвате напълно от приятните неща в живота. Можете да бъдете нежни, грижливи и внимателни, като ще бъдете по-неподправени от всякога. Взаимоотношенията с децата ще вървят гладко през 2011 година.

Ще се справяте с финансовите въпроси по-лесно от миналата година. Обстоятелствата ще Ви позволят без пречки да улесните ситуацията, в която се намирате. Тази опция ще е винаги възможна, ако мислите за последиците и ги предвидите. Човек сам си определя съдбата. Липсва Ви търпение да се справите със сметките, да планирате в дългосрочен план разходите си. Ако сте се справили с решаването на финансовите проблеми миналата година, ще се изкушите да направите пауза тази година, за да се насладите на първите резултати на вече направения наскоро прогрес. Недоразуменията няма да са рядкост, при това разположение на планетите.

.

Постоянно мислите и се тревожите за сигурността си и за тази на близките си. Тази година ще се натоварвате твърде много, не забравяйте, че е необходимо да имате моменти на релаксация и развлечение. Влиянието на Плутон ще Ви подтикне към жертви, понякога за да предпазите определени хора. Доброто в действията Ви ще бъде подложено на съмнение: Вие не сте Супермен. Благодарение на Сатурн представата Ви за реалността е напълно ясна в този момент, не съвпада напълно с психологията, която Вие представяте на обкръжението си; по същият начин трябва да оценявате повече близките си преди да ги защитавате на всяка цена или да определяте кои са техните истински слабости.

Тази година ще са нужни усилия от Ваша страна. Не можете да избегнете действията, които Ви се предоставят да извършите, ще се нуждаете от максимум енергия, за да се справите със задълженията си. Сатурн ще Ви помогне да промените някои Ваши навици в хигиената в правилната посока, но също така и ще Ви направи склонни към бездействие, което се доближава до истинската Ви същност. Ще трябва да се преборите с това, но то няма да е свързано с конкретни проблеми. През последните 3 месеца на годината, ще увеличите умствената си енергия по изненадващ начин с подобряване на нивото на креативността Ви, в същото време организма Ви ще бъде готов да положи усилия за най-важните Ви цели.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top