Стрелец – годишен хороскоп за 2009г.

май 31 | ,

strelec3СТРЕЛЕЦ: Аз никога не питам, обратно – на всички обяснявам

Дванайсетгодишното пребиваване на Плутон в Стрелец несъмнено е оказало влияние на съдбата на всеки, чието слънце е в този знак, с кардинални промени. А ако възрастта и жизненият опит са го позволили – и смяна на посоката и приоритетите.

На границата между 2008 и 2009 година Плутон окончателно преминава в Козирог и за Стрелците периодът на раждане на концепции на равнището на идеите се сменя със строителство на фундаменталните основи на бъдещето благополучие.

Именно през 2009 година ви предстои да положите крайъгълните камъни в основата на делата ви, което ще ви помогне да придобиете стабилност и уравновесеност.

Опозицията между Сатурн и Уран в знаците Дева и Риби ще създаде поле на напрежение между кариерата и дома и засега за вас е по-добре да балансирате между противоречивите тенденции и интереси, без да оставяте дълго без внимание това, което има значение за вас в личния ви живот, дори и то да не ви интересува в конкретния момент.

Съединението на вашия управител Юпитер с Меркурий в навечерието на 2009 година предполага някакви промени – предложение, решение, избор, които отделят отиващата си година от настъпващата. Много символен аспект, който е по-добре да не пропускате и ако сами направлявате събитията в живота си, то в този период може да планирате началото на ново начинание или проект.

Януари ще съсредоточи вниманието си върху финансовите въпроси. Обръщайте внимание на повтарящите се сюжети и предложения, но е напълно възможно те да ви подтикват към съвсем различен избор, който сте пропуснали или не сте успели да направите по-рано.

Средата на февруари ще се ознаменува с тройно съединение между Юпитер, Марс и възходящия лунен възел във Водолей. Това е благоприятно време за избор на нова посока на дейност и работа.
Ако сте планирали да се пробвате в ново увлечение или да се отправите на пътешествие, то февруари е този месец, който разширява хоризонтите.

От февруари до началото на юни Венера се намира в Овен (с непродължително завръщане в Риби в своята ретроградна фаза), което ще създаде за Стрелците фактор на повишен късмет в социалните и романтичните отношения.

Постарайте се да наберете скорост през зимните и пролетните месеци (зимата – в работната сфера, а пролетта – в любовната). Така вие ще постигнете максимален ефект в плановете си за годината.

През юни Юпитер образува тройно съединение с Нептун и Хирон във Водолей. Попадате в лабиринт от събития и това означава, че в най-важните ви дела и отношения ще възникнат нови правила и възможни участници.
Това съединение ще бъде в сила до края на юли, а след това ще се състои още веднъж през декември.

Всъщност цялата година ще бъде интересна със своите нови неща и промени и е много важно да не объркате посоката на движение с тези моменти, когато ще е необходимо да се завръщате към нещо, за да върнете дълговете си и предадете опита си.

Участието в това тройно съединение на Юпитер означава, че на Стрелците през 2009 година предстои да изиграят знаменателна роля на различни жизнени поприща.

През юли и август се постарайте така да разпределите ролите и натоварването, за да можете да работите по-малко и по-ефективно.

През септември не се поддавайте на съблазънта да се захванете с ново начинание от компетенцията на Меркурий, когато той извършва ретроградно движение, но намерете време и резерви от енергия за това, което е важно за вас.

Октомври ще разклати събитията и вие ще почувствате, че напрежението нараства и у вас отново се появяват стимули и цели.

През ноември не бързайте да споделяте чувствата си, това не е време, когато ще ви се отдава да установявате бърз контакт или емоционална връзка.

От 16 октомври ще почувствате благословия свише и прилив на оптимизъм.
Бързайте! – вратите за нови възможности се затварят на 20 декември и вие трябва да осъществите новите си идеи и да затвърдите важните за вас теми, които по-късно ще работят за вас.

Краят на годината ще премине в ретрограден стил, мечти и фантазии. Колебливият Меркурий и Юпитер в съединението си с Нептун ще изпълнят живота ви с удивителни неща и неочаквани събития. Нещо ще се открие за вас отново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top