Стрелецът и другите зодии

януари 26 | , ,

Стрелец и овен

Въпреки че много си приличат, техните взаимно изгарящи се натури обещават много фойерверги. Споровете обаче са кратки. Те имат начален импулс да правят нащата заедно извън спалнята и ще имат много приятели. И двамата обичат активния и спортен живот. Ако са добре в секса всичко останало ще е добре. Това включва една връзка или брак.

Стрелец и телец

Телеца иска да доминира, а стрелеца не позволява да бъде воден. В секса е възможно постоянните страсти на телеца да не бъдат задоволени от случайните импулсивни желания на стрелеца. Практичната домошарска природа на телеца също е обидена от неуморното търсене на авантюри от стрелеца. Необходима е дисциплина даже за къса връзка. Едно малко чудо е необходимо за по-дълга връзка.

Стрелец и близнак

Те са твърде неспокойни и без корени за истински трайно съжителство. Те бързо развиват други интереси и започват да се занимават с тях. И двамата са забавни любовници и се радват на компанията си за известно време, но близнака става критичен, а стрелеца изчезва по най-късия път. Връзката почти винаги безнадеждна, но в някои редки случаи може да бъде интригуваща.

Стрелец и рак

Двамата са на противоположните граници на зодиака. Рака се нуждае от стабилност и сигурност, докато стрелеца иска да бъде свободен да скита. Рака е твърде чувствителен, за да съжителства с контактния стрелец. Може да съществува полезна сексуална хармония, но стрелеца скоро усеща железните пръчки на клетката, която му подготвят и излита. Могат да бъдат по-добри приятели, отколкото любовници. Лоши предзнаменования за брак.

Стрелец и лъв

Тези взаимоотношения предлагат голяма свобода. Лъва държи ключа към страстта, който може да обнови стрелеца. Могат да бъдат чудесни партнъори в леглото. И двамата се уважават и се радват на компанията си. Споделят любовта към авантюрите и се справят с леко сърце с трудностите. Хубава връзка и брак, който може да ги заведе в рая.

Стрелец и дева

Тяхната връзка приключва бързо. Приближаването на щастливеца стрелец води девата до лудост.Секса те започват със сексуални игри, но въпреки това все още остават 23,5 часа от денонощието. Обичащата книгите тиха дева, склонна към прост живот, пристрастие на ума, нама много общо с неуморния и импулсивен, обичащ живота стрелец. На свой ред стрелеца намира девата досадна и отегчителна. Забравете го.

Стрелец и везни

Толерантността на везните е точно това, от което се нуждае стрелеца. Везните наблюдават с любовно удоволствие дяволиите на стрелеца. И двамата са сексуални и упоритата везна ще получи най-доброто от нейния партнъор. Те се харесват, намират малко причини да се карат, имат много приятели и интереси извън дома. Има прогнози за къса и за дълга връзка.

Стрелец и скорпион

Стрелеца среща страстната натура на скорпиона. Тревогите възникват ако стрелеца покаже своята естествена нужда от свобода и независимост, тъй като скорпиона се нуждае от верен приятел, на който може да разчита. Стрелеца има бърз темперамент, който скоро истива. Гнева на скорпиона трае завинаги, веднъж избухнал като фонтан. Физически могат да бъдат поносими, но един брак ще бъде пълен с неприятности.

Стрелец и стрелец

Интригуваща, но хаотична комбинация. Винаги има нещо, което да се готви, но не се знае кой е изтървал мазнината в огъня. Общата непредсказуемост на техния стил на живот създава една комбинация, която изважда навън най-лошото от двамата. Техните неспокойни натури скоро започват да търсят свобода – всеки от другия. Те са кораби, които се разминават в ноща. Не могат да направят пристанище заедно и да тръгнат за дълго пътешествие.

Стрелец и козирог

Отмерената земна природа на козирога е шокирана от импулсивния, безгрижен стрелец. Козирога иска уважение и откровение. Парите също представляват проблем. Козирога е скъперник, а стрелеца е свободен прахосник, който иска всичко, което парите могат да купят. Растящата вълна на недоволството ги удавя.

Стрелец и водолей

Поддържащият се на ниво водолей винаги може да подхрани тази връзка на равна нога. Те споделят любовта към авантюрите и приключенията на открито. Секса ще бъде свободен, независимо дали в спалнята или на борови иглички, нито един не е ревнив, никой не се опитва да доминира над другия. Те се забавляват добре, с въображение са и връзката им се задълбочава в брак.

Стрелец и риба

Нито единия не осигурява сигурността, която е необходима на другия. Има моментни неща, но домоклиевия меч виси над тях. Стрелеца се чувства подтиснат от хитростта на рибата и неговата енергия и оптимизъм бавно потъват в блатото на депресията. Много трудна връзка, почти невъзможен брак.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top