Стихиите бушуват в зодиака

декември 3 | , ,

Всеки знак от Зодиака принадлежи към една от четирите стихии – огън , вода, земя или въздух. Знаците от Зодиака, отнасящи се към една от тези стихии, имат много общо помежду си.

Огън
Родените под знака на Огъня – Овен, Лъв и Стрелец, се ръководят от принципа “Само напред”. Кариерата, успехът в обществото – ето целта на живота им. Всички препятствия по техния път се унищожават. Тези знаци са неуправляеми като пламъка, но пък притежават притегателна сила и огнено очарование.

Въздух
Близнаците, Везните и Водолеите принадлежат към стихията на Въздуха. Хората, родени под тези знаци, никога и нищо не може да ги удържи. Те с неохота се задържат на едно място, хлъзгат се по повърхността на делата, с които се занимават и се люшкат насам-натам. Практически нямат постоянна цел в живота.

Вода
Водата – това е преди всичко привличащ към себе си поток. Хората, родени под този знак – Рак, Скорпион и Риби, се нуждаят от външни импулси и като водата са способни да се приспособяват към зададените рамки и обстоятелства. Много им е трудно да се освободят от създадения веднъж съюз. Възхищение буди тяхната интуиция.

Земя
Мечтите и фантазиите са чужди на земните знаци – Телец, Дева и Козирог. За тях съществува само реалността. Тяхната сила е в устойчивостта, трудолюбието и самодисциплината. Поради тези качества могат много да получат от живота, дори и успехът да дойде късно.

Партньорство
Огън-Вода
Класическа битка между две стихии. Единственият шанс в тази ситуация е или огънят да се научи да не пари така силно, или неговият партньор да бъде наистина търпелив.
Огън-Земя
Земята се справя с туширането на слабия пламък, ако огънят не изгори всичко. Подобен съюз е труден, но интересен и си заслужава усилията.
Огън-Въздух
Всичко завършва обичайно със “сламен огън”. Тази връзка прилича на мимолетен роман, където се срещат силната и устойчива страст.
Огън-Огън
В този съюз няма да има скука, но затова са нужни здрави нерви, в замяна ще имат богат творчески живот.
Земя-Вода
Това е двойка, която се влюбва от пръв поглед. Земята привлича със своя реализъм, водата – с чувства, а това всичко гарантира спокоен и хармоничен живот.
Земя–Въздух
Просто удивително е, че тази двойка може толкова дълго да нервира един другиго и да се кара. За жалост между тях няма нищо общо!
Земя-Земя
Ако някой обича покоя – този съюз е за него. Но наред с това той е заплашван от скуката и излишната и прекомерна стабилност.
Вода-Въздух
Водата обича дълбините, а въздухът – свободното пространство, оттук – и добро взаимопочитане в този съюз.
Вода-Вода
Чувствата са в излишък и струва ли си да се икономисват в това трудно време? На много обаче това се харесва.
Въздух-Въздух
Този съюз е винаги в… движение. Само някои издържат постоянната неопределеност и неувереност в утрешния ден. Но някои се чувстват добре в атмосферата на постоянна импровизация.

One Response to Стихиите бушуват в зодиака

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top