Слабите страни на зодиите /Стрелец, Козирог, Водолей, Риби/

октомври 18 | ,

С Т Р Е Л Е Ц

Децата родени под знака на Стрелец още с раждането си са прекалено активни, общителни и любознателни. Тези деца обикновено са несръчни, но в същото време доста подвижни. Често се връщат със синини или рани, но единствено опасни са тези на главата, затова именно на тях трябва да се обърне по-голямо внимание. Един от недостатъците на Стрелеца е нежеланието му да се заседява на едно място дълго време. Когато порасне това се изразява в честа промяна на работното място. Стрелците обичат много да пътуват и те се приспособяват адаптират много успешно към нова среда и условия. Стрелецът притежава неизчерпаем оптимизъм и дружелюбие и точно това може да му създаде проблемипонякога. Независимо от неуспеха си, то той никога не губи вярата си, а и честно споделя това със своите приятели.

К О З И Р О Г

Родените под знака на Козирог са срамежливи и плахи пред външни хора, но сред познатите си се превръщат в смел командир. Те командват с настойчив тон и не търпят противоречие. Децата Козирог трябва да се научат да се отпускат, да се смеят, да живеят с повече лекота и любов. При тях комплекс може да се получи от обръщане на голямо внимание на външността си, като все пак не се забравя, че в основата си, те са материалисти. Липсата на средства ги прави егоисти, студени хора и мразят лекомислието, но са склонни понякога да се подлъжат от съблазнителни обещания.

В О Д О Л Е Й
Детето, родено под знака на Водолей е прекалено срамежливо и плахо. От него не се изключва да израстне общителен възрастен, който често да бъде душата на компанията. Малките Водолей са много чувствителни и доста упорити. При тях се наблюдава често несъответствие между изобретателността и ексцентричността. Характерното за родените под знака на Водолей е, че в юношеска възраст, е необходимо внимателно да се следи всичко, за което се говори пред тях. Дори бегло подхвърлени фрази се вкореняват в плодоносния и остър ум на тези деца и могат да доведат по-късно до нежелателен резултат и комплексираност. Следете за здравето на детето Водолей и особено при инфекциозни заболявания.


Р И Б И

Слабостта на родените под знака на Риби е в това, че тези деца попиват в себе си всякакви влияния – и добри и лоши. От външната благост и податливост, детето Риби много трудно може да бъде откъснато от лошата компания, ако вече е попаднало под нейното влияние.За това родителите трябва да следят какви са приятелите на детето Риби. Ако забележат нещо нередно те трябва да действат само с добро – кротко и в подходящия момент. За да се избегне подобна ситуация добре е детето родено под знака на Риби още от малко да бъде насочено към спорт, независимо какъв и от това дали това ще стане негова професия или не.

3 Responses to Слабите страни на зодиите /Стрелец, Козирог, Водолей, Риби/

  1. Не е за мен, но който трябва ще го разбере …

  2. Ох, че интересно ;))) много интересно и вярно!

  3. Интересно е,но дали наистина е вярно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top