Слабите страни на зодиите /Лъв, Дева, Везни, Скорпион/

октомври 18 | ,

Л Ъ В
Детето родено под знака на Лъв е малък крал и на него най-много му харесва да заповядва и да се налага. Ако си разрешите да му се угажда във всичко, вие ще възпитате един малък тиранин. Във всяка компания той иска да бъде най-добрият, най-главният, а ако това не му се отдаде той също като представителите на знака Рак се затваря в себе си или настанен удобно прекарва времето си пред телевизора. Родените под знака на Лъв са много чувствителни към похвалите, за това прави всичко възможно да бъде похвален отново и отново. Лъв не обича самотата, но той търси приятели които да може да ръководи и често намира такива. За да не развие в себе си комплекс от това, че няма кого да командва, много често Лъв се насочва към изкуствата – театър или музика. Там той е послушен и отдаден на нещо, което за него е голямо, но и постижимо.

Д Е В А

Ако вашето дете е родено под знака Дева, то може да сте спокойни, че няма да ви изненада с особени бели, да създава конфликти между връстниците си или да бяга от училище. Един от проблемите на родените под знака на Дева е чувствителният стомах. Това налага и трудностите при избора на храната. Много често тези деца по интуитивен път се оформят като вегетарианци. Не настоявайте да яде нещо, което не желае, тъй като стомашният му дискомфорт ще се отразява на поведението и самочувствието му. Един от комплексите на Девите е, че те са мнителни и затова не трябва да проявявате прекалено бурно безпокойство по повод здравословното им състоя ние.Друга особеност е, че тези деца обикновено са срамежливи. Дори много красивите момичета често се съмняват в своята привлекателност. Ако искате да освободите детето си родено под знака на Дева от комплексите му, то намерете начин да го похвалите, да го уверите, че изглежда добре, но най-вече го убедете в неговите способности. Лесно е, нали?

В Е З Н И
Детето родено под знака на Везните не обича самотата, както и тъмнината. Ако вашето дете спи в отделна стая включете слаба лампа, така то няма да се чувства изоставено и само през нощтта. Малките Везни също не обичат високите тонове и внезапните неприятни шумове. Не си позволявайте да се карате пред него, това ще го травмира и ще остави лоши посследици у детето ви, дори може да се разболее.Ако използвате насилието, крясъците, шамарите и ритниците – то всичко това може да доведе до неврози.
Децата родени под знака на Везни проявяват голям интерес към изкуството, като особено са привлечени от музиката и рисуването. Те, обаче, не са самостоятелни и ако искате да постигне нещо в дадена насока, бъдете търпеливи и упорити.

С К О Р П И О Н

Емоциите, които изпитват родените под знака на Скорпион, са доста по- интензивни, отколкото у хората родени под други знаци. Това се отнася както за любовта, така и за омразата. По-възрастните от знака външно са сдържани и умеят доста успешно да се контролират. Децата родени под знака Скорпион обичат да се борят както в пряк, така и в преносен смисъл. Те са и доста агресивни и особено момечтата са в състояние да причинят болка. Скорпионите не приемат недостатъците на другите, а техните могат да се превърнат в комплекс и особено външността, както при жените, така и при мъжете. Понякога намират спасение в мистичната си нагласа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top