Скорпион – годишен хороскоп за 2014 година

декември 11 | ,

Скорпионите са силно независима зодия. Както си и личи по името, те са доста подмолни за някои и могат доста неприятно да ви изненадат. Но разбира се, ако сте застанали на пътя им. А иначе са много лоялни хора, страстни във всичко, което вършат, находчиви и динамични натури. Те са в състояние да направят всичко, което искат, каквото и да им коства това. Като цяло това е една от зодиите, които никога не се отказват, когато започнат нещо. Обичат да са самостоятелни в това число и да си имат самостоятелно жилище от родителите.

През 2014 година твърде неочаквани и нетипични неща очакват Скорпионите. Особено през март, юни и септември, ще можете да видите промените, настъпили при вас. Като цяло годината ще бъде пълна със събития, не винаги приятни, но в крайна сметка с добър край за вас. От финансова гледна точка 2014 година се очертава добре, много по-добре, отколкото са били предишните години. До края на юни ще можете да видите положителните промени във финансовото ви състояние, като ще имате възможност да направите някои спестявания за черни дни.

Що се отнася до отношенията се очакват малко спадове и възходи, но ако имате търпение всичко ще се оправи.

Любов и връзки
Любовният годишен хороскоп за Скорпионите показва, че през 2014 година се очакват редица усложения, възходи и падения и прекомерни очаквания от страна на партньора. За сериозно обвързаните може да се стигне до разочарование относно тези изисквания към вас, които може да подкопят авторитета ви и като цяло да ви накарат да се почувствате несигурни. Има вероятност това да доведе до разрив, заради това, че не сте задоволили очакванията на половинката. Нужно е обаче да говорите, за да постигнете положително развитие на нещата, само тогава ще може да стигнете до една хармонична стабилност от ваша страна. Трябва също така да сте достатъчно търпеливи към партньора си, за да се радвате на мир и хармония в отношенията си.
Добри са новините и за тези, които са все още необвързани и търсят сродната си душа. Вашето време за незабравимата среща с Него или Нея ще дойде около рождения ви ден. Според звездите много е вероятно да привлечете друг Скорпион, но това е идеалното съвпадение за вас.

Бизнес и професионален живот
През 2014 година е добре да бъдете много внимателни, понеже хората ви завиждат за професионалните успехи и може да се стигне до редица неприятности в професионалния ви живот. Ревността им може да не е съвсем безобидна и да попречи на вашия напредък, затова се пазете. Не разгласявайте идеите си наляво и надясно, и така ще можете да бъдете сигурни, че те ще станат реалност. Ако работите здраво и упорито, то със сигурност ще видите скоро плодовете на своя труд. И те определено ще ви харесат. Ще усетите положителните промени в своя професионален живот рано през пролетта, когато можете да разгърнете своите умения и да постигнете това, което искате.

Здраве
През 2014 година здравето за Скорпиона не е много блестящо. Има вероятност проблеми, които са били основни в миналото, сега отново да се обадят. И то доста по-зле, което може да ви накара да пострадате доста преди да намерите разрешение. Хранете се здравословно, избягвайте боклучавите храни, за да не страдате и от стомах. Силна болка в гърба и врата може да ви донесе много неприятни преживявания за месеци наред, така че бъдете внимателни с движенията, пазете гърба си и се обличайте добре.

4 Responses to Скорпион – годишен хороскоп за 2014 година

 1. Тони Иванова каза:

  da widim

 2. Дарина Вълчева каза:

  ще видим дали е верен.

 3. Rumen Dekov каза:

  dano da e beren

 4. Asen Main каза:

  dano da e taka 6te se radvam ako eeeeee:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top