Скорпион – годишен хороскоп за 2013 година

август 21 | ,

Ще започнете годината с възобновени сили. Навлизате в година, която под влиянието на планетите ще бъде много провокативна в социален план, във взаимоотношенията. И парадоксално, ще изпитвате нужда да се оттеглите и усамотите, дори да се изолирате от промяната, която ще последва със сигурност.
Влиянието на Юпитер ще ви насочи към последните основни щрихи към откриването на вашите цели. След това влиянието на Венера и Марс ще активизира отново вашата креативност…във всички области! Ще изживеете интензивни редувания на контакти и медитация, етапи на работа, концентрирани с моменти на пълна релаксация.

В професионалната сфера ви очаква активно и доходно сътрудничество и печеливши споразумения за в бъдеще. Причини за някои промени ще ви застигнат и ще ви отведат по-близо до целите ви. Ще бъдете изправени пред обстоятелства, които ще ви донесат нови знания и впоследствие ще отворят врати за вас в професионалната сфера. Ще предвидите съвместни проекти, които наближават и са допълнение към работата ви с тези хора. Диалозите ще ви информират значително за истинската същност на вашите професионални мотивации. Ако работите в сферата на изкуствата или ако имате професия с творческа насока, късметът със сигурност ще бъде на ваша страна! Ще имате голямо вдъхновение и дори ще ви липсва достатъчно време да осъществите идеите си.

Любовният ви живот ще премине през авантюристични обрати тази година. Всъщност, съвсем естествено ще навлезе и поезията. Освен ако откажете да се впуснете в този романтичен поток, в този случай ще преминете през определено вътрешно пробуждане, толкова далеч от силно конструктивни и приятни срещи. Влиянието на Венера и Юпитер ще ви изправи пред обстоятелства, които ще ви подтикнат към емоционалната ви природа, като говорите по-свободно за себе си и по-близо до вашата истинска същност. Вашето излъчване ще бъде в хармония със сърцето ви, едва ли ще искате да съблазнявате чрез измама! И всъщност, ще бъдете докоснати от вашата искреност и спонтанността на коментарите и постъпките ви.

Влиянието на Марс в началото на годината ще улесни разговорите ви и ще изпуснете парата през най-благоприятните периоди…Вашият партнъор ще се чувства харесван, но малко несигурен! Първите четири месеца на 2013 година, ще бъдат особено благоприятни да се сближите с любимия човек до единно семейство. Ще се нуждаете от повече интимност и близост, дори изолация от външния свят, общи корени с половинката си и да ги предизвикате.

Срещите, които ще осъществите през тази година ще ви помогнат да разберете някои все още неясни елементи от миналото ви и да разрушите напразното чувство на вина. Ако сте необвързани, през втората половина на годината, срещите, които ще направите ще бъдат с човек, с когото се допълвате взаимно и имате много сходства. Вие не сте директно срещу различията, които понякога могат да се превърнат в оправдания на двойки, които са много единни и се допълват.

Ще трябва да внимавате да не се противопоставяте прекалено много в сферата на любовта през 2013 година.

Влиянието на Меркурий ще ви прави по-отзивчиви към другите и те ще ви се отплатят за това. Това ще е перфектно докато живеете с мисълта, че не всеки е като вас…Някои хора ще гледат само техните интереси и вие ще бъдете склонни да привлечете някои от тях.

Под влиянието на Сатурн ще бъдете особено привлечени от всичко, свързано с изкуствата и което развива креативността ви през тази година. Не спирайте да се занимавате с това, може да ви носи голямо удовлетворение и то във всички сфери.

Това е някаква форма на знание и изолиране, което най-добре ще ви предпази от малки, но неприятни заболявания, които усещате в по-голямата част от времето когато не сте във форма. Но през тази година ще бъдете предпазени от тях, благодарение на подкрепата, която ще получите от Сатурн, който също така ще намали болките свързани със зъбите или костите. Ако успеете да се преборите срещу безразличието си на тези нива, по-късно ще избегнете проблемите през зимата. От Септември нататък ще усетите увеличаване на енергията ви, което ще стимулира усилията ви в развиването на мускулите. Не прекалявайте в тази насока!

 

Източник: www.mikael7.com

4 Responses to Скорпион – годишен хороскоп за 2013 година

 1. Iveta Cheusheva каза:

  prosto 4udesen dano e realen

 2. Marieta Mincheva каза:

  ooooo super.. strahotna godina se o4ertawa zna4i…

 3. Stefka Rainova каза:

  Добре,бива тръгваме нагоре .

 4. Daniela Dimitrova каза:

  добре е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top