Скорпион – годишен хороскоп за 2012 година

ноември 5 | ,

Здраве
През 2012 година на скорпионите ще им се струва, че техния здравословен резерв е безкраен. От психологическа гледна точка това е добре, доколкото  имат усещането, че всичко е в техните ръце.  Но профилактическите мерки – поддържане на физически тонус, разтоварващи дни, своевременна и достатъчна почивка, витамини – в никакъв случай няма да бъдат излишни. Освен това трябва да са внимателни любителите на екстремни спортове и  шофьорите  защото вероятността от травми е голяма.

Кариера
Хороскопът за 2012 за Скорпионите не дава шансове за очакване на кариерно развитие. Ще им се наложи да се занимават с рутинна работа, възможно е даже да се наложи да придобият допълнителни навици и знания. Благоприятните месеци са само два – Май и Юни. Изключение правят само творческите професии – те могат да разчитат на успех и муза.

Финанси
От гледна точка на доходите годината ще бъде удачна. Е, ще се изискват не малко усилия. Не трябва да се опитвате да ударите джакпота, защото колкото по-голяма е еднократната печалба, толкова по-високи могат да са загубите.

Личен живот
Всички неудачи в професионален и финансов план се компенсират с лихвата във взаимоотношенията с противоположния пол. Женените скориони ще получат едва ли не идеален семеен живот без скандали. Нежененият скорпион го очакват леки, приятни отношения без лишение от свобода.

2 Responses to Скорпион – годишен хороскоп за 2012 година

  1. Nina Serafimova каза:

    ами дано да е така

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top