Скорпион – годишен хороскоп за 2011 година

октомври 20 | ,

Тази година продължавате интензивно да движите най-важните Ви проекти. Планетите ще Ви предизвикат в социален план, във взаимоотношенията Ви.

Парадоксално, Вие ще изпитвате нужда от уединение, дори изолиране по отношение на подходяща промяна, която все пак ще възникне. Влиянието на Юпитер ще Ви даде последен, основен стремеж към откриването на амбициите Ви. Сатурн ще Ви помогне да активизирате креативността Ви…във всички сфери. Ще изживеете интензивно редуване на общуване и размисли; фази на концентрация в работата и моменти на пълна релаксация.

Вашият социален и професионален живот ще бъдат леки и приятни до края на годината. Ще се усамотите, за да довършите проектите си, което ще Ви позволи да имате по-обширна гледна точка и по-правилна преценка, за да продължите дейността си. Това ще важи особено ако работите в сферата на науката. Непредвидените разговори с колегите Ви ще събудят във Вас известно количество креативност, което може да се окаже полезно за в бъдеще. Влиянието на Юпитер ще Ви позволи да се заемете отново с работа, която е по-трудна и по-досадна, но концентрацията Ви ще се възвърне.

Тази година Ви очаква много страст. Вие сте в края на период на сантименталности и ще жадувате да видите ясно нещата, дори и това което е свързано с миналото Ви. Ще затворите много важна страница от живота Ви, но следващата е доста по-изпълнена с възможности: Вашата зрялост ще отвори нови врати пред Вас. Особено много зависи от Вашето поведение дали ще се променят много неща, партнъора Ви ще си остане същият. Съдбоносни въпроси възникват пред Вас през първата половина на 2011 година. Няма да можете да ги избегнете, отговорите ще липсват, а обикновено сте свикнали да решавате проблемите си без усложнения. Този път ще бъде по-трудно, ще бъде необходимо да мобилизирате умствените си възможности, без да губите контрол. Бъдете уверени. Ще откриете щастието си и удоволствието ще се появи отново малко след като заживеете като двойка. Способността Ви да съблазнявате ще нарастне, обкръжението и партнъора Ви ще Ви изненадат с желанието им да общувате и да се сближите повече. Това е усещането за успешно разрешаване на тези основни проблеми. Ще изпитате удоволствието от връщането на любовта към живота, и емоционалният Ви живот ще Ви се изясни повече и ще бъде свързан с дългосрочни планове за бъдещето.

Ще имате неотложни проблеми за решаване във финансовата сфера. Вероятно няма да Ви стига времето, което ще Ви разтревожи още повече. За да избегнете някои пречки трябва да бъдете точни и взискателни към себе си. След като преминете през това, ще можете да се усамотите, да помислите и да си създадете по-ясна представа как да управлявате парите и приоритетите си. Не се колебайте да правите сравнения, оценки, не се изкушавайте от излишни покупки, дори и да са за дома, и без това по-рано сте похарчили повече от необходимото, водени от ентусиазма си. Не подлагайте на риск кореспонденцията си, не е изключено да допуснете грешка от разсеяност, проверете практическите детайли.

Вътрешното Ви успокоение и намаляването на скоростта на действията Ви, ще Ви накарат да си мислите, че ще се придвижвате твърде бавно към осъществяването на целите Ви. Не се доверявайте на тези напълно субективни впечатления, които под влиянието на Сатурн, спонтанно ще Ви връхлетят. Всъщност, това намаляване на скоростта може да Ви позволи да поправите действия, които сте започнали едновременно с много други. Тези корекции могат да подобрят нещата значително. Отделете време да помислите добре за посоката, която ще поеме живота Ви, предварителната представа ще Ви даде добри шансове. Преценките, които ще направите ще са от полза за Вас тази година, не се колебайте да се изолирате с цел да помислите над това.

В началото на 2011 година няма да сте в перфекна форма. Натрупването на твърде много действия ще започне да пречи на организацията Ви. Това ще Ви прави склонни към намаляване на скоростта, което е разбираемо, изразходвате твърде много енергия, особено от миналата година. Трябва да намалите темпото за доброто на здравето Ви, особено да избягвате психическата преумора. Ще бъде добре в началото на годината да почивате повече, за да се откъснете от работата и проблемите. Сънят ще бъде от съществено значение за емоционалното Ви възстановяване. Уверете се, че присъстват пресни продукти в дневното Ви меню.

Източник: www.mikael7.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top