Сексуалния живот на мъжът Стрелец

април 10 | , ,

Помните ли песента, за момчето, което като не можело да бъде близо до момичето, което обича, обичало момичето до което било близо. То трябва да е боло стрелец. Мъжа стрелец прелита от жена на жена като пчела, смучейки нектар от всяка. Не може да се въздържи. Той е влюбен в един идеализиран романтичен сън и трябва да търси този идеал навсякъде където може. Секса за него е голямо преживяване. Той му харесва, но не чувства, че земята се върти. Кой иска да живее в средата на земетресението? той предпочита да се разхожда в една тиха градина с красиви цветя и да къса цветовете, които привличат погледа му. Възбудата за него е в търсенето, забавата – в предиграта. Обаче когато той успее да заведе едно момиче в спалнята, то може да бъде разочаровано.  Символа на този знак е стрелец, който дърпа стрелата си, но тя не винаги оцелва целта, поне не първия път. Той е педро бързия и тласка нещата към бърза колуминация. Хам, бам, извинявайте мадам, това често е резултата и жената е зарязана да виси като дреха в килер. Друга страна – мъжът стрелец никога не е отегчен от секса. Той обича да прави секс, той е първия, който ще опита нова поза, различно изпълнение – назовете го и той ще го направи. Скоро получих писмо от една млада жена, която питаше дали желанието на нейният приятел стрелец да прави любов 3-4 пъти на ден ще подкопае нейното здраве. Аз й отговорих, че не може да очаква нещо по-малко от един мъж, роден под знака на стрелеца. Той обикновено има две или три любовни афери едновременно, но ако жените участнички се съберат те могат да открият, че техният любовник, макар и незадоволителен, може да се справи веднъж – количеството може да бъде заместител на качеството.

Той обича аналната игра и аналния секс и често ги комбинира. Не бъдете изненадани ако той си сложи пръста във вашия ректум и ви доведе до оргазъм. Във всички случаи купете 2-3 изкуствени члена – един за вас и един за него. Той е много сладкодумен и винаги може да ви уговори да направите каквото и да било. Майстор на еротичния масаж – орален и ръчен – неговите пръсти действат като крачета на паяк леко докосвайки и стимулирайки еротичните области. Неговият език може да бъде дяволски инструмент, когато се приложи към еротичните места на жената. Една сексуална особеност, към която много мъже стрелци са привързани е фриктацията /задоволяване, постигано чрез триене на гинеталиите в някоя част от тялото на партнъора – стъпалата на краката, под мишницата, доланта част на челюста и шията. Той има изключителен интерес към краката на жената. Понякога намира, че акта е по-възбуждащ, ако жената е с чорапите си. Извивката на прасеца или кривата на стъпалото са еротизъм за него. Ако една жена стои с кръстосани крака и поклаща обувката си – това е знак. Има склонност към вещите. Може да държи парче коприна или нените бикини. Всеки опит да бъде критикуван ще доведе до остроумна забележка или словестна контраатака, понякога до прегръдка. Има силна склонност към бисексуалност. Ако това стане позволено, той ще прелита от жена на мъж без да има предпочитания. Неговите връзки са много и различни. Той е аморален като улична котка. За него секса е живот и той иска да опита всичко в жовота.

9 Responses to Сексуалния живот на мъжът Стрелец

 1. Antivirus каза:

  Добра статия, като представител на зодията, мога да кажа, че освен поучителна е доста точна и направо удря в десятката. Само без това с аналния секс, поне тук е много персонално според мен. Евалата за поста, много е качествен и това дано да се запази като тенденциа на този сайт. 😉 Успехи и в бъдеще.

 2. pipenci каза:

  ооо,на мен не ми хареса тази статия. наистина моя мъж може да прави секс постоянно, но това, че има по няколко жени не ми хареса . 🙂

 3. Diana каза:

  Имах дълги години връзка със семеен Стрелец. Всичко написано тук е вярно едно към едно! Сякаш разказвате за него, като очевидци. За мое съжаление съм (ужасна?!)Скорпионка и зодиакално никак не си подхождаме…По тази или по ред други причини сега ни делят километри: аз съм при скучния си съпруг, а той (както си му е редът)обича момичето, което е близо- втората си огнена съпруга. И кой знае от още колко „цветя“ паралелно смуче нектар?!… Но не съжалявам, че се срещнахме: със Стрелеца ми беше супер гот и интересно, „мътните го взели“ това сладко-лошо момче на около 50…

 4. Mitko каза:

  Хахаха.Много да ме извинявате,ама аз също съм стрелец и нямам нищо общо с това описание.Зодията може да има някакво отношение върху човека,но за мен всеки си е индивидуалност.Винаги има изключения 🙂

 5. sisi каза:

  абсолютно съгласна съм с това,което е написано …

 6. MIRO каза:

  И аз съм стрелец и не съм какъвто го пишете

 7. Възможни са разлики в зависимост от това в коя декада сте родени. за 90 % описанието е вярно.

 8. мара каза:

  малко е преувеличено като че ли !

 9. Anonimous каза:

  Голяма част от написаното е вярно,но не важи за абсолютно всеки мъж Стрелец.Все пак всеки си има своята индивидуална натална карта-според асцендента,аспекти,индивидуални планетни позиции,различни аспекти помежду им и оттам-различен и уникален характер.
  Но ако това е 100% вярно за повечето мъже Стрелци,ще си извадя извода,че това е характеристиката на типичния представител на този знак.
  От доста години знам,че Астрологията е вярна,но и доста трудна и необятна,неизследвана напълно наука!
  Мога да пожелая само много късмет и кураж на астролозите в изследванията и в намирането на
  истините и законите й!Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top