Сексуалният живот на мъжът Телец

септември 21 | , ,

Той обича да прави любов. Това може да изглежда глупаво – кой не обича, но съществуват хора, за които сексът е „освобождаване от напрежението“, да установят господство, да докажат себе си или просто като игра, която играят, за да са в курса на играта. Те не обичат секса заради самия секс. В много случаи телецът е определен като идеалния любовник. Той е чувствителен и разбира чувствата на партнъора си. Започва сам и няма нужда да бъде подготвян и окуражаван. Телецът получава своите уроци по секс рано. От своето юношество той мисли и мечтае за жените. Като млад мъж той е сластолюбив и неговата единствена амбиция е да получи своето.

Всяка жена е подходяща, неговите нужди са ненаситни. Но не се трвожете, той ще намери начин да ви помогне да го задоволите. Неговата предигра е заучена почти като театрална продукция. Няма моментни хрумвания. Нито пък, докато той почувствува, че моментът е дошъл нещо ще се случи. Но той практически няма въображение в правенето на любов. Не го търсете като екзотичен водач в неизвестните дебри на сексуалния експеримент. Традицията е верния път към него, но той върши всичко добре и вие няма да бъдете разочарована от резултата. Някои хора мислят, че телецът е малко семпъл партнъор. Той обича своя секс, директен, неусложнен и честен. Една жена се оплакваше от неговото невинно сексуално представяне. Обаче това оплакване не се чува често. Да намериш такъв любовник е твърде трудно. Най-голямото предимство на телеца е неговата задържаща се сила. Това, което му липсва като въображение той компенсира даже в излишък със своята способност да продължава. Вие трябва да вземете инициативата, ако искате да го накарате да опита нещо от екзотичните пози. Най-доброто, което бихте могли да постигнете е „френска любов“ – той обича устните действия. Едно предупреждение: вие не можете да направлявате телеца, може само да предлагате. Настоятелността ще го настрои против вас. Телецът е земен знак и е упорит, затова насочващите предложения ще свършат много повече работа. Тъй като телеца обича комфорта, едно легло с кожи, мека светлина и тиха музика, изпълваща стаята е неговата идея за сексуален рай.Едно друго предложение ще му достави голямо удоволствие. Подканете го да излее няколко капки ликъор на кожата ви и да ги оближе. Мъжа реагира на миризмите на тялото, миризмата под мишницата на жената или между краката и има възбуждащ ефект. Той даже може да оближе … Той обича да масажира своята приятелка с разни масла преди да започне. Тъй като има орални наклонности той може да започне като смуче пръстите на краката и. Може да започне смучейки всеки пръст на краката и. Не си правете труда да го прекъсвате или подканяте. Неговият ритуал е негова собственост и той се движи в свое собствено време. Възможно е да прави френска любов като предигра. Бисексуалността може да бъде една от перверзиите на телеца.

Той може да има повече от един партнъор едновременно, но е склонен и към групов секс. Телеца с типичния си здрав секс може да се обърне през деня към млад мъж, а вечерта – жена. В двата случая той може да демонстрира предпочитания анално, което също понякога се комбинира със склонността му да задоволява орално. Сексуалният интерес към задниците е разпространен между телците. Чистотата не е предпоставка за сексуално удоволствие. Той може да получи сексуално удоволствие като влезе в публичен дом, който предлага мръсни чаршафи. Копрофилията е характерна за мъжете-телци. Изключения има, когато партнъора се включва с тях в такива действия. По някакви причини (по-добре известни на психиатрите) тази дейност ги възбужда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top