Сексуалният живот на мъжът роден под знака на Дева

септември 22 | , ,

erroticМъжа дева не търси момичетата. Ако тя си спомня как всичко е започнало, ще установи, че първа е предложила да вечерят заедно някоя вечер. Той е твърде свенлив, за да прави увертюрата. Шансът, че сте се срещнали се дължи на общ приятел, който ви е запознал или на това, че работите на едно място. Тя трябва да бъде точна на първата среща и на другите след това, защото точността е важна. Други качества, които той харесва са тактичност, добри маниери, включително на масата и възможности да се говори върху широк кръг проблеми. Предпочита да избере мястото, където да отидат и има твърде определено мнение за хората, които иска да посети.

Вие не трябва да се тревожите, че може да почувствате крака му под масата, да се опитва да ви ухажва публично или да виси на вратата ви, очаквайки да бъде поканен. Това не е начина, по който действа. Когато дойде момента за интимна вечеря у вас /надява се, че ще завърши с със закуска за двама на следната сутрин/, най-добре е да уговорите с него всичко предварително. Той ще иска да си донесе пижамата, приборите за бръснене и четката за зъби, чиста риза и връзка за другия ден, чисти чорапи, а може и часовника, който да го събуди навреме. Може даже да поиска да обсъдите как обичате секса преди да сте започнали. Няма да има вулгарни изрази на страст, нито нежелателни отклонения. Неговата предигра е доста заучена, даже методична. Той добре познава женската анатомия и като знае предварително какво точно възбужда жената, ще получи правилните еротични отговори.

Неговата техника е по скоро естетична, отколкото чувствена и погрешните вибрации оказват лошо влияние на неговото изпълнение. Когато това се случи , той обвинява за неуспеха обстоятелствата, а не себе си. Мъжът дева приема предложения и една агресивна жена може да получи всичко, каквото желае. Не очаквайте от него да бъде с твърде голямо въображение в секса. Обаче той работи много упорито и една жена, която не е успяла да получи оргазъм, трябва да обвинява само себе си. Жертвоготовен, мъжа дева прави всичко да достави удоволствия на партньорката си. Някое необикновено обстоятелство може понякога да го възпламени. Един мъж, който познавах ми разказа, че като пътувал с автобус през нощта и светлините били загасени, жената, която пътувала до него му направила предложение. Тъй като тя не носела нищо под мини полата си, нямало никакви трудности да я обладае. Контакта с непознатата в автобуса, докато другите пътници спели или дремели, бил най-чудното преживяване в неговия живот. Това променило изцяло отношението му към въпроса как, къде и кога може да се прави любов. Както и да е, вие не винаги можете да пътувате в автобус.

Когато не е стимулиран, мъжа дева е склонен да се установи на най-обикновения метод, традиционната поза през ноща в логлото, под завивката. Но има една вариация, която му харесва. Тя е когато жената лежи с лице надолу, придържайки се с лакти върху пода. Той повдига краката й в поза „количка“ и влиза отзад. Мъжа дева откликва на нови техники, ако не са въведени насилствено. Мислете за него като за семе, което трябва да бъде отглеждано с любов и грижи, за да може да постигне разцвет. Един добър трик – хапете леко мъжа дева по задника, това го възбужда много по-бързо, отколкото горещата баня.

Не всички истории за фригидността на мъжа дева са лъжливи. Неговото пренебрежение към секса може да се превърне в безразличие. Понякога той може да бъде женен от години и така да страни от съпружеските си обязаности, че липсата на ползване да доведе органа му до атрофия. В още по-отрицателна светлина, възбужда се от гледане. Той ще започне да мастурбира, докато чете порнографска книга. Може да бъде страшно сексуално животно, да накара приятелката си да играе гола гимнастика, кара я да се навежда и гледа отзад. Друго – кара жена си да си доведе любовник, а той се крие зад пердетата и гледа, като мастурбира през това време. Аз не се нуждаех от уверения, гледайки неговата слънчева карта. Той беше типична дева-мъж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top