Сексуалният живот на жената Рак

януари 13 | , ,

erroticЖената Рак е верен приятел и вярна към мъжа, който е избрала. Понякога нейната лоялност е малко досадна. В замяна очаква почти непрекъсната привързаност от любовника си. Тя се нуждае от обожаване и нежност. Трябва да бъде обградена с нежни грижи и търпеливо доверие, тъй като агресивността я отблъсква. Трудно се влюбва, въпреки че е твърде привлекателна за мъжете поради своята скромност, благоразумие, съчувствено разбиране на личните им проблеми.

Тя е свенливо, сладко, мило момиче в бяло, чийто образ всеки мъж носи в най-тайните кътчета на ума си. Краткротрайните връзки с нея са невъзможни. Отношенията са на принципа или всичко или нищо. Живот или смърт. Брак или раздяла – завинаги. Ако я загубите споменът за нея винаги ще ви преследва. За тази жена са необходими две неща: любов и сигурност. Търси любов, която е нещо повече от секса – дом, деца и трайни взаимоотношения. Не можете да се доберете до спалнята и, докато не е сигурна във вашите дълготрайни намерения.

Тя е женствена, но не е глупачка, когато срещне истинската любов, изцяло е предана на своя приятел и е в състояние да стане най-задоволяващия го сексуалун партньор в зодияка. Веднъж отдала се на един мъж, тя му е безрезервно вярна. Всеки мъж, който я е завоювал за любовница, ще направи всичко възможно да я вземе за жена, просто за да е сигурен, че няма да загуби това съкровище. Тя е вярна на мъжа, независимо от това дали той е алкохолик, глупав или откровен флиртаджия. Тя никога не прави първата крачка, твърде свенлива е и се страхува. Трябва да бъде окуражавана, докато нейното еротично въображение се освободи от своите задръжки. Трябва да и се покаже, че трябва да действа така, както чувства и да не се страхува да демонстратира своите желания. Нейната чувствителна натура се влияе твърде много от отношението на партньора и. Ако той прояви разбиране, съчувствие, внимание и уважение, тя се разтваря пред него като цвете под слънчеви лъчи. Много лесно можете да я уплашите и тя да се затвори в своята свенливост и да се отегли сама от една груба дума или погрешен ход. Черупката на нейното доверие се затваря лесно. Радоста, която изпитва, когато се изтръгва от своите задръжки, може да зарадва всеки мъж. Освобождава страстите си с готовност, която трогва сърцето и стимулира мъжа към най-добри действия. Тя може да стане роб на сексуалните удоволствия, след като веднъж ги е почувствала.

В началните стадии се опитайте да събудите нейните силни майчински чувства и сантименталността и. Това възвисява и задълбочава силата на предстоящото съединение. Помнете винаги, че за тази жена трябва да изберете подходящото време, място и случай. Не очаквайте да ви се отдаде на задната седалка на кола. Най-добро е нейното собствено гнездо. Вашето жилище ще бъде подходящо само, ако е била там достатъчно често, за да не се чувства чужда. Когато времето на голямата нощ наближи, тя сигурно ще ви покани на вечеря у дома си. Вечерята ще бъде чудесна. Ще има светлина на свещи и хубава музика. Не трябва да бъдете твърде аргесивни, иначе може да не стигнете до спалнята и. Жената Рак държи да бъде обожавана. Един комплимент е толкова важен, колкото всички други предигри и знайте, че не бива да я карате да бърза. Любовта не е конно състезание. Когато започне да губи някоя от своите задръжки, тя обича да гледа члена на мъжа и да го докосва. Друго подходящо място е морският бряг нощем, особено когато има лунна светлина. Магнетичните лъчи на нейния сателит я възбуждат, шумът на вълните я прави глуха за всичко останало. Тя е склонна да излезе от черупката на задръжките си и да покаже от своята природа, за които никога не сте подозирали, че съществуват – възбуждащи, диви и чудесни. Чувствената жена Рак обича да докосва партньора си с пръсти, леки и нежникато като падането на листа. Пръстите и леко се покачват нагоре надолу, докато ви доведат до екстаз. Любима и поза е да лежи по корем, защото това задоволява нейната свенливост. Тя не обича да я гледат, когато е в оргазъм. Като правило те не са обект на крайни сексуални реакции.

Тъй като много жени Рак чувстват, че мъжете са груби в своите сексуални желания, те са склонни да се обърнат към собствения си пол. В случай на лесбийство изпълняват женската роля. Все пак към тези желания пристъпват много рядко и несигурно.

4 Responses to Сексуалният живот на жената Рак

 1. Kristiana каза:

  oooo vs e mn vqrno a tova otdolo za pola ne go znam no vs dr e mn ama mn tochno 🙂 brawo na tozi koito go e pisal 🙂

 2. Djulia Aleksandrou каза:

  Moje da se kaje napulno vqrno!!!

 3. Gotiniyat Memet каза:

  ami 6tom Djulia Aleksandrou kaza 4e e vqrno zna4i spor nqma to4ka po vaprosa :)))

 4. Emiliq Georgieva каза:

  Това си е така….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top