Сексуалният живот на жената водолей

септември 25 | , ,

vodolei5Тя започва бавно. Животинските пориви не са важни за нея. Предпочита да идеализира обичта и да компенсира с нежност. Любовта за нея е Моцартова симфония, а не Ролинг стоунс (търкалящи се камъни). Тя е с изключително въображение, творчество и проявява интерес в опитите за получаване на нови удоволствия. Няма нищо в секса, което не би опитала и обикновено предлага интересни вариации. Вярва, че всичко, което би усилило задоволството на партньора, си струва.

В спалнята трябва само да й предложите нещо – веднага ще се подчини с удоволствие. Нейната топлота и разбиране са ефектни за мъже, които са психоимпотентни. Тя се отнася със симпатия към сексуално подтиснати мъже. Една жена водолей сподели, че нейният по-възрастен приятел се възбуждал на топло. И тя го водела на сауна. В своето желание да достави удоволствие винаги поставя нуждите на другите преди своите собствени. Когато е разочарована в любовта, преминава към мастурбация. Жената водолей често е жертва на съпрузи с несполучлив брак. Тя е утеха за всеки, който спечели нейните симпатии, но за да се грижи за един мъж, трябва да харесва не само тялото, но и ума му. За щастие много добре знае, че умът на мъжа е неговият най-еротичен орган. Тя обича поза глава към крака, като смуче палеца на любовника си. Винаги има собствени идеи. Нищо не е делнично или забранено. Нейната нужда да доставя удоволствие включва всичко, което любимият изисква.

Една от вариациите й е мигането. Слага си дълги изкуствени мигли и мига върху органа на партньора си до оргазъм. Нейните симпатии към стари мъже могат да я доведат до крайности. Ако има баща водолей или неженен брат, ще направи за тях всичко – от вкусните ястия до задоволяване в леглото. Същото разбиране проявява и към жените. Би се замесила в лесбийска афера само защото не може да гледа приятелката си нещастна поради липса на секс.

3 Responses to Сексуалният живот на жената водолей

  1. Toni каза:

    Първата една трета от съдържанието може и да има нещо вярно с истината. Останалата част обаче си е чиста измишльотина. Че я погледнете какво пише и си помислете пак…Смешно и странно е. И другаде съм го чела. Не, ние водолеите не сме толкова перверзни колкото се опитвате да ни издокарате.

  2. Didi каза:

    Съгласна съм с теб!

  3. Maya каза:

    Аз пък съм съгласна с всичко, като изключим може би това с брата и бащата iaiks. Но като цяло не сме первезни, просто сме освободени, няма нищо лошо. Аз не го намирам за перверзно. Пък и сега като се замисля не намирам нищо лошо в здравословната перверзия =]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top