Сексуалният живот на жената Близнаци

юли 25 | , ,

bliznaci3Тя не се нуждае от специално място и специални уговорки. Задната седалка на колата, в местното кино или даже място на балкона в местния кинотеатър са напълно достатъчно. Нейните основни изисквания са любовник, който да й даде достатъчно време, защото тя не обича да бърза. Любовното й настроение може да се промени с светкавична бързина, особено ако мъжът започне твърде силно. Тя иска своя собствена скорост на развитие и се противопоставя на любовник, който се опитва да ускорява нещата към бърза развръзка.

Може да охлади кръвта на всеки мъж. Позволете на нейното настроение да се развие, докато общността на желанията ви съедини. Тя обича цялата игра – от словестното ухажване и чувствената възбуда до колминацията. Ще плати за вашето търпение със собствен дял сексуална изтънченост и това е всичко, което един мъж би желал. Но любовник, който би искал да запази нейния интерес по-дълго време трябва да знае, че освен сексуално удоволствие близнака търси идеал. Взаимоотношенията за нея са общност, която включва физическо и чувствено, романтично и практично. Тя е често агресор. Последните изследвания показват, че сексуалната агресивност на жените не отблъсква мъжете. Мъжете харесват откритите домогвания.

Заведете една жена близнак на разходка с лодка и тя ще ви покаже, че не би се противопоставила на сношение. Заведете я на пикник и ще видите, че тя може да носи хубаво пухкаво одеало и възглавница. В крайна сметка няма смисъл да се яде на коравата студена земя. Тя може да бъде много бързо свалена. Както и за мъжете, родени под този знак, за нея секса не е необходимост или нужда от приятно облекчение, просто е много любопитна. Никога не се срамува от поведението си, защото се съобразява само с себе си. Една жена близнак около 40-те, не твърде привликателна, ми разказа как поддържа желанията на своя любовник. Избира едно хубаво усамотено ъгълче в един малък мрачен бар, разкопчава панталона му и докато си пият питието го масторбира, събира семенната течност в наполовина из- питата чаша и докато той се съвзема, тя внимателно измъква чашата си и бавно допива питието. Това е нещо, което нито един мъж не може да забрави. Близнака винаги обича да прави две неща едновремено. В предиграта тя ще комбинира страстната целувка със стимулиране на други ерогенни зони. Докато изпълнява фелатио, ще възбуди любовника си с нежни масажи по корема. Тя има добра интуиция за правене на любов и упражнява различни приятни вариации.

Една приятна жена близнак можеше да бъде доведена до сексуален контакт само с помоща на френско шам- панско. Водеше любовника си във ваната и отваряше бутилка шампанско. Струята, насочена към генеталната област, възбуждаше и двамата. След това поливаше любовника си с остатъка от бутилката, като течността се стичаше бавно по слабините му и после облизваше шампанското.

Жената близнак винаги извлича голямо удоволствие от секса и винаги търси та- кова. Гонена от своето неуморимо въображение и безкрайно любопитство, тя упражнява секса по често от мъжете, родени под другите знаци и опитва различни видове крайни експерименти. Често е бисексуална и в любовните връзки със собствения си пол предпочита промяната, играейки ту женската, ту мъжката роля. Когато е с партнъор мъж има известни садистични наклонности. Практикува такива удоволствия като извиване тестисите на мъжа по време на акта, като го оставя разкъсван между безкрайната болка и безкрайното удоволствие. В нейните търсения на краен екстаз стига до фетишизъм. Може да бъде възбудена лесно от различни телесни миризми – на жена с мензис или от изпотяващ се мъж, миризмата на тестисите му или на мръсното му белъо. Цялата фетишистка редица е в нейното амплоа, но тя е повече физически, отколкото емоционално възбудена. Любопитство, а не истинско желание е името на нейната игра.

2 Responses to Сексуалният живот на жената Близнаци

  1. Anonimous каза:

    Накрая с тия гнусотии за мръсното бельо и за миризмите на гадости и за извиването на тестисите доста го прекалихте,аз що не познавам нито една такава жена Близнаци?А повярвайте ми,представителки на тази зодия се срещат доста често…
    Иначе това за шампанското е възможно…
    Като цяло обаче иначе статията е вярна-лесно се навиват да правят секс,любопитни,експериментаторки и изобретателни са в леглото и обичат любовната предигра,не харесват прекаленото бързане,нито пък твърде бавния и романтичен секс.

  2. Gergana Georgieva каза:

    …………++

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top