Риби – годишен хороскоп за 2014 година

декември 11 | ,

Според прогнозите, мили Рибки, тази година вие ще сте по-малко зареяни в облаците и повече стъпили на земята. От началото на годината се очаква всички новини да се разгърнат по реда си. Ще отворите всички врати и прозорци на своите нови стремежи, идея и знания. Ще имате възможност да разпознаете нещо подтискано в миналото и да работите за неговото осъществяване. Като цяло престоящата 2014 година иска от вас да се концентрирате върху детайлите на вашите бъдещи стабилност, сигурност и надеждност.

Бъдете внимателни относно бюджета, с който ще разполагате през тази година. Ако искате да направят нещо за вас, ще трябва и вие да се постараете в отплата. Възможно е през тази година да започнете нова бизнес идея или да смените работното място. Извън това, като допълнителен проект, има възможност да бъдете въвлечени в някаква нова работа от креативно ниво.
От социална гледна точка има голяма вероятност да сте по-заети от всякога. Може да станете център на вниманието. Семейните събирания, специални поводи и срещи стоят като списък за вас през тази година.

Любов и връзки
Любовният ви годишен хороскоп показва, че трябва да сте мили и внимателни със своята половинка, ако сте вече сериозно обвързани. Споделете повече време с него или не, за да подсилите връзката. Добре е да имате повече доверие в половинката си и да сте лоялни, за да направите добро впечатление на нея или него. А и да покажете, че сте зрели хора, които си имат доверие взаимно. Ако мислите за брак, това е времето, когато трябва да осъществите намеренията си. Тези от вас, които са пред дилема дали да запазят или пък не връзката си, това е времето, когато ще предприемете важни крачки.
Рибите, които са все още необвързани, ги очаква изненада. Ще срещнете, може би, човека, който сте чакали. Стига да не го изпуснете от инат. Едно вълнуващо приятелство започва за вас и именно то може да се превърне в дългосрочна връзка.

Бизнес и професионален живот
Професионалният годишен хороскоп на Рибите им показва, че тези от тях, които търсят нов шанс за кариерата си, ще го намерят именно през тази година. Тези от вас, които си търсят работа или искат да започнат бизнес, ще осъществят намеренията си през пролетните месеци. Едно свежо начало за някои от вас се очаква. Правете правилно плановете си и нещата ще се оправят.
Вече работещите от доста време насам ще очакват признание за своята работа. Макар и бавно, това все пак ще се случи. Може да смените своята работа, ако намерите такава, която разкрива повече финансови възможности.

Здраве
За 2014 година вашият здравен хороскоп показва, че за да останете във форма ще трябва да се потрудите доста, в това число и да правите редовни физически упражнения. Променете заедно с физическия си ритъм и храненето си – то трябва да е балансирано и здравословно, за да остане здрави и с поддържана имунна система. Особено нужна ви е тази диета, поради факта, че може да имате недостиг на витамини и минерали, затова не я подценявайте. За някои от вас ще се появят малки проблеми със зъбите. Научете се да медитирате ежедневно, за да поддържате и духа си здрав и да избегнете натрупването на стрес.

One Response to Риби – годишен хороскоп за 2014 година

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top