Риби – годишен хороскоп за 2013 година

август 19 | ,

Продължавате да напредвате добре с темпото на миналата година. 2013 година ще бъде синоним на действие, на стартиране на проекти.

Ще има хора, които могат да ви помогнат да ги започнете. Тяхното въвеждане ще заеме размишленията ви, във всички области. Ще действате далеч от всякаква импулсивност и така е най-добре! Влиянието на Сатурн ще бъде причина да повишите отново увереността в себе си в сравнение с идеалите ви. Ще изглеждат по-малко утопични за вас от обикновено. Ще получите независимост и ще откриете инстинкта предназначен да ви освободи от пречките, които няма да търпите повече.

Влиянието на планетите ще ви накара да направите обща и ясна оценка на личните си възможности. Всъщност, през 2013 година ще се стремите да надминете себе си, способностите си и особено резултатите ви. Ще бъдете взискателни към детайлите, за да придобиете влияние върху основните въпроси. От друга страна, има известен риск да се появи нервност в сравнение с вашите колеги, както и с вашите началници. Въпреки всичко, ще успеете да извлечете полза от това и ще ви бъде стимул да напредвате още по-ефективно. Това няма да се забелязва, но вие ще се стремите да направите това, което е необходимо, да се вземе под внимание външното напрежение, за да се усъвършенствате. Влиянието на Уран ще подкрепя изпълнението на проекти в дългосрочен план.

През тази година ще се потопите в еуфория и мекота в любовната сфера. Звездите ще ви дадат възможност да промените посоката на емоционалния ви живот към повече удоволствия и добър живот. Начина ви на мислене ще сложи началото на вашето събуждане. Желанията ви ще бъдат лесно изпълнявани във всички етапи. Независимо дали е моментно привличане или съвместно съжителство, вие ще намирате удоволствия, които да изживеете максимално през целия период.

Спонтанно ще активизирате оптимизма и вярата си в живота, които ще бъдат заразителни за партнъора ви. От друга страна, вашата повърхностна чувствителност е вероятно да ви накара да анализирате много трудно някои ситуации и коментари. Могат да се появят абсурдни страхове, причинени от субективни чувства. Трябва да се сближите с хора, които отговарят истински на вашата чувствителност. По този начин ще поемете риска да прибързате и да изплуват някои спомени от миналото. Необходимо е да се погрижите да запазите самообладание преди да реагирате импулсивно. Получаването на радости в настоящият момент е основният елемент, който ще ви помогне да избегнете тази вътрешна несигурност. Трябва да прогоните страховете си, ако искате наистина да запазите щастието. Ако в момента сте обвързани, ще имате поводи за много и лични диалози, което ще доведе до напредък в „топенето на ледовете“ между вас. Плановете ви ще се развиват добре; ще хармонизирате взаимните си желания без проблеми.

Ще стигнете до един решаващ период през 2013 година, което ще ви позволи да си дадете равносметка за напредъка на последните събития, за да си направите по-добър план на действие и да го осъществите. Ще успявате да мислите по-лесно без никакво външно влияние, ще възприемате с по-голяма проницателност, винаги сте искали това дълбоко в себе си.

Вашите размишления и идеи са ясни и уместни; склонни сте да се изразявате с еднозначна прецизност. Този период е идеален да се изказвате публично, да пишете писма, да предприемате стъпки. Въпреки това, тази мисловна яснота, която ви характеризира, може да ви въвлече твърде далече в детайли, които в крайна сметка няма да са ви от полза и които само ще ви загубят времето. Вие знаете как да действате, прогонете колебанията, свързани с чувството на вина.

Влиянието на планетите през 2013 година, ще ви подтикне да откриете себе си, повече енергия и основателни причини да подобрите здравето си като цяло. Ще се пробудят някои лоши навици, от промените в начина на живот ще се подобри значително вашето вътрешно състояние. Не се противопоставяйте на тези промени, които вие можете само да предизвикате. Можете да направите така, че да се чувствате изключително добре в кожата си, а досега само се съмнявахте в това. Имайте предвид, че ще върнете отново състоянието си на спокойствие по отношение на нервната ви система.

Ще контролирате по-лесно вашата емоционалност. Това ще ви позволи да направите значителна икономия на енергия! Влиянието на Юпитер ще допринесе за увеличаване на тонуса през първите три седмици на 2013 година. Това е момента да откриете по-малко заседнал и неподвижен начин на живот.

 

Източник: www.mikael7.com

One Response to Риби – годишен хороскоп за 2013 година

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top