Риби – годишен хороскоп за 2012 година

октомври 29 | ,

Здраве
Многото задачи през 2012 година ще накарат рибите да не се “чувстват в свои води”.  Неудовлетвореността, апатията, вълненията – всичко това може да създаде висока вероятност за стрес, заради което могат да се изострят стари болести и да се появят нови.Постепенно животът ще влезе в нормално ритъм и всичко ще се оправи – към края на пролетта всички неприятнсти ще са забравени.

Кариера

2011 е била трудна и изморителна за вас. И ето в годината на черния дракон рибите най сетне ще пожънат плодовете на титаническите си усилия. Те ще могат да си позволят да “плуват по течението”, като не забравят да си вземат изводи от миналата година.

Финанси
Всички начинания, особено започнатите през февруари-март, обещават да са успешни. Астрологичната прогноза за 2012 за рибите обещава безоблачност и стабилност.

Личен живот
Тази сфера от живота на рибите през новата година е ярка и богата на събития. Ако през есента на 2011 сте имали запознанство, последвало със сериозни отношения, то през пролетта е много възможно да завърши с брак,  и то изгоден. Средата на есента може да е ознамена с красив романс, неособено дълъг, но запомнящ се. От втората половина на Юни до средата на Август новите запознанства и отношения трябва да се оглеждат внимателно и да не се чака перспектива или полза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top