Рибите и другите зодии

юли 18 | , ,

Овен и риба

Динамичния овен освобождава пълния потенциал на рибата в спалнята. Разбира се овенът доминира, но това е точно това, което рибата търси. За да бъде тази комбинация добра и в други области е необходим такт. Рибата е много чувствителна към критиката, а овенът е избухлив. Ако преодолеят различията си взаимоотношенията могат да бъдат продължителни и сексуални.

Телец и риба

Те са почти еднакво страстни, но високо чувствителната риба се нуждае от някои специални съображения не винаги съобщавани от земния телец.
Далеч по-емоционална и сантиментална рибата страда от наранената си чувствителност. Ако този проблем може да бъде преодолян тази комбинация ще успее. Удовлетворен брак.

Близнаци и риба

И двете нестабилни и създават необещаваща сексуална комбинация. Могат да съществува физическо привличане, но близнака е твърде променлив, а рибата твърде чувствителна за нещо по-продължително. Безгрижието на близнака обижда рибата. И двата знака са твърде егоцентрични и не са склонни към усилие за пригаждане. Нуждаят се от по-силни, по-доминиращи партньори. Къса, може би гореща връзка, но нестабилен брак.

Рак и риба

Рака се показва като взискателен любовник, но рибата не се противопоставя на това. Сексуално и двамата са демонстративни и могат да прекарат доста време в спалнята. Ракът поема водачеството и взема повечето решения. С изключение на някои кавги общо взето те задоволяват сексуалните си нужди и са внимателни. Една твърде сполучлива двойка.

Лъв и риба

Огънят и водата не се смесват. Открития лъв е възпиран от прикритата риба даже в спалнята. Нито един не разбира другия. Сантименталната риба започва да досажда на лъва и той започва да търси удовлетворение другаде. Рибите си стоят в къщи, сънувайки техните сънища, докато лъва ръмжи навън. Една връзка би била трудна, а брак непрепоръчителен.

Дева и риба

Твърде чувствителната риба не намира удовлетворение от резервираната дева. Девата се противопоставя на изключителните сексуални домогвания на рибата и става критична. Има и други проблеми. Практичната логика на девата не се помирява с екстравагантните вкусове и не понася емоционалните изблици. Девата прави планове, докато рибата действува според изискванията на момента, след това си променя решенията. Скандална връзка, безрадостен брак.

Везни и риба

Те имат трудности в пригаждането си един към друг с изключение на физическото. Ако успеят да ги преодолеят шансовете им връзката да се развие в нещо по-добро са големи. Везните не могат да предложат необходимото доминиране, от което се нуждае рибата. И двамата обичат лукса, но нито единия не е способен да работи здраво, за да го постигне. Връзка, която се разпада, брак, който може да стане горчив.

Скорпион и риба

Могат да се радват на дълбоко и задоволяващо физическо единство. Отлично си подхождат като любовници. Силата на скорпиона осигурява стабилната подкрепа, от която се нуждае рибата в другите области. Рибата не провокира ревността на скорпиона и възприема, чувството му за собственост като форма на любов, каквато то е в същност. И двамата бързо се възпламеняват като любовници и намират пълно удовлетворение. Колкото по-скоро се намерят, толкова по-щастливи ще бъдат.

Стрелец и риба

Те двамата могат да имат своите еротични моменти, но стрелеца е независим и авантюристичен и рибата чувствувайки това става по-прилепчива и чувствителна. Дългото правене на любов от рибата е просто досада за нетърпеливия стрелец, който иска да започне друго занимание. Стрелеца ще бъде принуден да провокира и нарани сантименталните домогвания на рибата и връзката ще завърши още щом започне, а един брак би бил катастрофален.

Козирог и риба

Добра сексуална двойка. Може да има малко проблеми и неразбирателство, но двамата могат да намерят решение. Силният, доминиращ козирог знае как да направи рибата да се чувствува желана и осигурена. Рибата на свой ред носи известен романтизъм в емоционалния живот на козирога. Техните различия радват взаимно и осигуряват много добра връзка или брак.

Водолей и риба

Сексуално те може да си изглеждат стимулиращи: тъй като и двамата са любовници с въображение, но егоистичната и дребнава риба има малко общо с открития, контактен водолей. Независимият и рязък водолей няма да хаби ценните си усилия да ласкае и дава чувство на сигурност на рибата. Водолеят решава проблемите с логика, рибата с чувства. Проблемите биха ги победили в една по-дълга връзка.

Риба и риба

Взаимната прилика осигурява изключително разбиране на сексуалните им нужди. Ако техните проблеми биха могли да бъдат погълнати от взаимното физическо привличане, това би била най-добрата комбинация. Обаче това емоционално изтичане скоро пресушава резервите им. Без силен доминиращ партньор те отиват в погрешни посоки. Една връзка с висока чувствителност, обаче брака завършва с увеличаващи се сексуални изисквания и може да завърши катастрофално.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

« »

Scroll to top